Ales Sınav Soruları 2014 - 11 Mayıs Ales Sınav Soru ve Cevapları Sayfası

Ales Sınav Soruları 2014 - 11 Mayıs Ales Sınav Soru ve Cevapları Sayfası

Ales Sınav Soruları 2014 - 11 Mayıs Ales Sınav Soru ve Cevapları Sayfası

Ales Sınav Soruları 2014 - 11 Mayıs Ales Sınav Soru ve Cevapları Sayfası Ales Sınav Soruları ve Cevapları 11 Mayıs 2014 Tıklayınız Ales Sınav Soru ve Cevapları 11 Mayıs 2014 İlkbahar Dönemi Ales Soruları ve Cevapları 11 Mayıs 2014 Ales Sınav Soruları 2014 İlkbahar Dönemi 11 MAYIS 11 Mayıs Ales Sınav Soruları ve Cevapları 2014 Ales Sınav Soruları ve Cevapları 11 Mayıs İlkbahar Dönemi Ales Sınav Soruları 2014 (11 Mayıs) tarihinde yapılan ales sınav soruları ösym tarafından açıklanması bekleniyor. İlkbahar dönemi ales sınav soruları 11 mayıs ales sınav soruları 2014 yılı için beklenirken sınavdan çıkmış okuyucularımız için derlediğimiz bu haber turunda ales sınav soruları 11 mayıs tarihinde yapılan ilkbahar dönemi ales sınav soruları ve cevapları bulabileceksiniz. Bu kapsamda ales sınav soruları ve cevapları sayesinde doğru ve yalnışlarını kontrol etmek isteyen okuyucularımız ales sınav soruları 2014 tarihi için merak ederken ales sınav soruları 2014 yılı 11 mayıs tarihi için açıklandığı an burada olacaktır.

NOT: 11 Mayıs Ales Sınav Sorularının yüzde 10'luk kısımı ÖSYM Tarafından yayınlanacaktır. Bbunun dışında ales sınav soru ve cevapları paylaşımı kesinlikle yasaktır. 

Ales sınav soruları 2014 yılı için böylece yayınlanır yayınlanmaz eş zamanlı olarak sitemizde bulabileceksiniz. Ösym tarafından ales sınav sorularıyayınladığı an aşağıdaki linkimiz aktif hale gelecektir. Böylece ales sınav soruları sayfamızdan ales sınav soruları 11 mayıs için ulaşabileceksiniz. Şimdiden tüm adaylara başarılar dilerken ales sınav soruları ve cevapları 11 mayıs tarihi için bu kapsamda anlık olarak buradan takipte kalabilirsiniz.Ales sınav soruları 11 mayıs ilkbahar dönemi için oldukça çok merak edilirken ales sınav soruları ve cevapları ile ösym yayınladığı zaman eş zamanlı olarak burada olacaktır. Böylece anlık olarak ales sınav soruları 2014 buradan takipte kalabilirsiniz. Şimdiden tüm adaylara başarılar diliyoruz.

-11 Mayıs Ales Sınav Soruları (ÖSYM Tarafından Açıklanması Bekleniyor)

Tüm soru görüş ve önerielrinizi yorumlar kısımından aktarabilrisiniz. Şimdiden tüm okuyucularımıza başarılar dilerken ales sınav soruları için bizlerden ayrılmayınız

ALES’e yüksek lisans ve doktora yapmak isteyenler, öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına atanmak isteyenler girmelidirler. Tüm bunlar içinde birçok aday ALES’e girmek istiyor ve sınava talebin yüksek olduğunu belirtmem gerekir. Sınava giren kişi sayısı çok olunca haliyle soruların zorluğu da artırılıyor. Gözünüzde büyütülecek kadar zor bir sınav da değil, hafife alınacak bir sınav da değil. Donanımlı olarak sınava girilirse çok yüksek puanların alınması imkânsız değil. Önemli olan, düzenli çalışmak ve sınava yeterli egzersiz yapmış olarak ve gerekli bilgiyle girebilmek.

Sınava Nasıl Hazırlanmalıyım?
Hepsinden önce sınavda başarılı olabilmeniz için Matematik konularında eksiğiniz olmamalı. Konu eksikleri kesinlikle tamamlanmalı. Eğer eksiğiniz varsa bunu 2 yolla giderebilirsiniz.

1-      Kursa giderek. Ben bu yöntemi tercih ediyorum. Özellikle deneyimli hocaların bulunduğu bir kursa giderek konu eksiklerinizi çok rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Kursun takip ettiği ders programıyla eş zamanlı olarak gerek soru gerekse konu bakımından düzenli bir tempoya girmiş olursunuz. Kurslara yazılıp devamsızlık yapmadan tüm ders ve konuları dinlemelisiniz. Unutulmamalıdır ki devamlılık sizi en iyi şekilde geliştirir.

2-      Konu anlatımlı kaynaklardan çalışarak. Bu yöntemle de elbette başarılı olunabilir. Fakat genellikle kitaptan çalışmak sizi çabuk sıkabilir, yorabilir. Birde kitaplarda konu içinde hangi kısımların, hangi soru tiplerinin daha önemli olduğunu bilemezsiniz. Kitaplarda tek düze tüm konular anlatılır ve siz de önemli önemsiz demeden tümüne çalışırsınız. Bu durum da size boş yere yük getirir. Gereksiz yere zaman ve efor sarfetmiş olursunuz. Halbuki aralarında gerçekten hiç zaman harcamamanız gereken kısımlar veya sadece biraz incelemeniz gereken bölümler olabiliyor. Sonuç olarak kendi başınıza kaynaklardan çalışmak hem verim hem de tempoyu düşürebilir.

Peki nasıl soru çözeceğim?
Soru çözümü için soru bankalarına başvurabilirsiniz. Soru bankaları genellikle kolaydan zora doğru ayarlanmıştır ki buda istediğimiz bir yöntem. Her konu için tüm sorular çözülmeli. Ne kadar ekmek o kadar köfte deyip bol bol soru çözülmeli. Ama en az 2 farklı yayından sorular çözmeniz menfaatinizedir. Çünkü bazı yayınevlerinin soruları geniş skalada bulunmuyor. Belli kalıpta sorulara ve eski tipte sorulara yer verilmiş olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.