Ali Yalçın'dan Memura Seyyanen Zam Açıklaması!

Ali Yalçın'dan Memura Seyyanen Zam Açıklaması!

Uzun süredir kamuoyunda konuşulan "memura ek zam yapılacak mı?" "memura seyyanen zam yapılacak mı?" soruları gündemde kalmaya devam ediyor. Son dönemde alım gücü oldukça eriyen memurlar "müjde" açıklamaları arasından kendileri için de bir "müjde" bekliyor

Uzun süredir kamuoyunda konuşulan "memura ek zam yapılacak mı?" "memura seyyanen zam yapılacak mı?" soruları gündemde kalmaya devam ediyor. Son dönemde alım gücü oldukça eriyen memurlar "müjde" açıklamaları arasından kendileri için de bir "müjde" bekliyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın da katıldığı Memur-Sen Ankara İl Divan Toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memurların ek zam / seyyanen zam taleplerini bir kez daha gündeme getirdi.

Yalçın, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şöyle dedi:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Fuat Oktay Memur-Sen Ankara İl Divan Toplantımızı teşrif etti. Memurun #seyyanenzam beklentisini, kamuda ücret dengesi isteğini ve çözüm bekleyen başlıkları aktardığımız toplantımız yoğun bir katılımla gerçekleşti.

3600 Ek Gösterge düzenlemesinde eksik kalan hususların tamir edilmesi ve kamuda 1.Derceye kadar yükselen memurun kapsama alınması, Bayram İkramiyesi ve YHS’nin GİH sınıfına alınması taleplerimiz başta olmak üzere kamu görevlilerinin beklentileri aktardık.

Ankara Teşkilatlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşen İl Divan Toplantımıza katılımı için Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn.Fuat Oktay’a, organizasyon için Genel Merkezlerimize ve İl Temsilciliğimize teşekkür ediyorum.

101.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.