Ali Yalçın'dan Müdür Yardımcılığı Sınavı Açıklaması

Ali Yalçın'dan Müdür Yardımcılığı Sınavı Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan ''Müdür Yardımcılığı Sınavı'' Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Twitter hesabı üzerinden müdür yardımcılığı sınavıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

İşte o açıklamalar:

''Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan Müdür Yardımcılığı Sınavına işgüzar bir sendika tarafından açılan dava sonucu binlerce öğretmen mağdur.

40 bin Sınava Hazırlık Kitabı göndermiş ve üyelerine yöneticilik yolculuğunda destek vermiş bir sendikayız.Sadece üyelerimiz mağdur değil. Dava açan sendika üyeleri başta olmak üzere tüm sınava girenler mağdur oldu.

Amaç ideolojik bağnazlık.Üye ve eğitimci umurlarında değil. Dava,Milli Eğitim Bakanlığı'nca temyiz edilmiş durumda.Umarım temyizden sonuç alınır.Eğitim-Bir-Sen ile üyeye hizmette boy ölçüşemiyorlar.

Şimdiye kadar 10 Adet Sınava Hazırlık Kitabı hazırlamışız üyeye. Yüzyüze yada Online Kurslar,Sayısız Deneme Sınavları cabası.

Kendi üyeleride hakkımızı teslim ediyor ve kitaplarımızı temin edip,deneme sınavlarımızı takip ediyorlar.Bundan rahatsız değiliz memnunuz.

Memnun olmadığımız şey; kendi üyeleri başta olmak üzere sınava giren herkesin emeğini heba etmeye çalışmalarıdır. İnadınızdan vazgeçin.

Emek vermiş,dirsek çürütmüş egitimcilerin sınavını yakmayın.Hükümete ideolojik karşıtlığınıza milletin emeğini alet edip harcamayın.

Amacınız sınavı kazanan öğretmenlerin hakkını aramak değil,amacınız düpedüz kaos yaratmak.Kaos planınızdan ve kuru inadınızdan dönün diyoruz''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum