Ali Yalçın'dan POLSAN üzerinden İLKSAN'a Gönderme: Siz Ne Veriyorsunuz?

Ali Yalçın'dan POLSAN üzerinden İLKSAN'a Gönderme: Siz Ne Veriyorsunuz?

Bugün göreve başlayan bir polis memuru POLSAN'dan 350 bin tl emekli ikramiyesi alacak. Biz bunu 500 bine çıkarmayı hedefliyoruz" açıklamasının ardından Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın İLKSAN'ı gündeme getirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'nun Polis Sandığı ( POLSAN) ile ilgili yaptığı "Bugün göreve başlayan bir polis memuru POLSANdan 350 bin TL emekli ikramiyesi alacak. Biz bunu 500 bine çıkarmayı hedefliyoruz" açıklamasının ardından Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN İlköğretim Öğretmenleri Yardımlaşma Sandığı ( İLKSAN)ı gündeme getirdi. 

İçişleri Bakanı Soylu, Polis Bakım ve Yardım Sandığının (POLSAN) FETÖ'nün oyuncağı haline geldiğine ve orada da bazı düzenlemeler yaptıklarına dikkati çekerek, şöyle dedi:

"Bugün mesleğe giren polisler, bugünün parasıyla sadece polis sandığından 350 bin lira emekli ikramiyesi alacaklar. Amacımız polis sandığını iyi yöneterek, minimum 500 bin liraya çıkartmaktır. Bir iddiayı ortaya koyduk. 4 yıldır polis sandığımızın yönetiminde, arkadaşlarımızın gayretiyle karlılık, verimlilik, iyi portföy yönetimi ortaya koyarak hakikaten öz varlığımızı iki katından fazlaya çıkardık. Tam bir verimlilik yönetimi gerçekleştirdik. Kimse kusura bakmasın, isterseniz yarıştıralım. Türkiyede portföy yönetimi konusunda polis sandığı örnek bir yönetim tarzı ortaya koydu."

Gelecek yıl bir sürprizleri olduğunu belirten Soylu, "Jandarma, sahil güvenlik, polis teşkilatımız ve İçişleri Bakanlığı teşkilatımız güzel bir spor olimpiyatı yapacağız. Hazırlıklar yapılıyor. Bunun da bir sosyal etkinlik ve heyecan oluşturacağına inanıyorum." dedi.

Bakan SOYLU, POLSANın fetöcülerin elinde bi p oyuncak haline geldiğini , bunu değiştirerek POLSANı düzelttiklerini ve şu anda emniyet camiasına hizmet eder bir duruma geldiğini kamuoyuna açıkladı. 

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN ise POLSAN'ı örnek vererek İLKSAN ne olacak dedi. 

"POLSAN’da emekli ikramiyeleri 500 bin liraya çıkacak.

Peki, İLKSAN’da bir iyileşme var mı? Yok.

İLKSAN, 28 yıllık üyesine Eylül 2020 itibarıyla emekli ikramiyesi olarak sadece ve sadece 40 bin lira veriyor. Söyleyecek/Söylenecek çok şey var.

OYAK ve POLSAN üyelerine ikinci bir sosyal güvenlik kurumu hizmeti veriyor. Emekli ikramiyelerinde üyelerine destek veriyor.

Peki, İLKSAN 285.830 üyesine ne vaad ediyor?

Soruyoruz, İLKSAN ne işe yarıyor?" diyerek tepki gösterdi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum