Alper Eğri Remix

Alper Eğri Remix

Bursa'nın Karacabey ilçesinde hayata gözlerini açan Alper Eğri 24 yaşında başarılı bir dj ve müzisyendir. Bursa'da yaşayan genç müzisyen aslen Samsunludur. 1997 yılının mart ayında doğan sanatçı balık burcudur.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde hayata gözlerini açan Alper Eğri 24 yaşında başarılı bir dj ve müzisyendir. Bursa'da yaşayan genç müzisyen aslen Samsunludur. 1997 yılının mart ayında doğan sanatçı balık burcudur. İlk müzikle olan bağıntısı lise yıllarına dayanıyor. O yıllarda arkadaşlarından farklı şekilde çeşitli müzik programlarını temin ederek mix çalışmaları elde etmiştir. Yaz aylarında öğrenci olarak pek çok farklı işlerde çalışarak para biriktiren genç bu paralarla kendine bir bilgisayar temin etmiştir. Tırnaklarıyla bu günlere ulaşan Samsunlu sanatçının kariyeri artan bir ivme göstermiştir.

Alper Eğri ve Kariyeri

Donanımlı ekipmanları ile yaptığı müzikler ve çalışmaları biriken genç sanatçı bunları Youtube ve Soundcloud hesaplarına yükledi. Kolay zamanlar yaşamayan Alper Eğri, işine tutkuyla sarılarak başarıya ulaşacağı günü hayal etti. İlk ve aslında en önemli çıkışı Ceylan Koynat Yasak şarkısına yaptığı remix olmuştur. En son çıkan şarkılara 2021 yeni mp3 indir ile ulaşmak artık çok kolay.

Bu tarz mixleri ile beğeni toplamaya devam ediyor. Pek çok albümü piyasaya kazandırarak müzik dünyasına hizmet etmiştir. Son ve en büyük çıkışı ise Pablo şarkısını YouTube hesabından paylaşmasıyla olmuştur. Genç müzisyen aynı zamanda Imran, Nigga, Mercy ve Look At The Now gibi pek çok şarkıya yaptığı remixler ile tanınıyor. Alper Eğri çalışmalarını youtube kanalı üzerinden paylaşıyor. remix çalışmalarını Alper Eğri remix mp3 indir aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Grubun İçinde Farklı İnsanlar Var

YouTube izlenimleri 100 milyon bandında seyreden genç sanatçı Alper Eğri, başarılı DJ ve prodüktörler arasında yer alıyor. Son olarak Pablo şarkısı YouTube üzerinden 10 milyon dinlenmeyi geçmiştir. TikTok ve Instagram üzerinde sürekli paylaşılan Pablo şarkısı büyük bir beğeni toplamıştır. Özellikle şarkı sözleriyle beğeni toplayan Pablo parçası en çok aratılan müzikler arasına girmiştir. Şarkının garip ve bir o kadar ilgi çeken sözleri şu şekildedir; ''...öyle bir topluluk işte içerde oturuyoruz, dört beş kişiyiz ama grubun içinde farklı insanlar var, yukarıdan bi ses yükseldi...''

Kaynak: Müzik indir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.