Ana Sınıfı Öğrencilerinden Cumhuriyet Robotu

Ana Sınıfı Öğrencilerinden Cumhuriyet Robotu

Ankara Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu OKUL ÖNCESİ ÇEKİRDEK ATÖLYE grubu öğrenci ve velilerin katılımıyla düzenlenen bir aile atölyesiyle Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirdi.

Ankara Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu OKUL ÖNCESİ ÇEKİRDEK ATÖLYE grubu öğrenci ve velilerin katılımıyla düzenlenen bir aile atölyesiyle Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirdi.

“AİLEMLE CUMHURİYET ROBOTU YAPIYORUM” temalı etkinliğe, altı sınıfta okuyan 98 okul öncesi öğrenci ve velisi katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Okul Öncesi Öğretmeni ve Hacı Sabancı Okul Öncesi STEM Koordinatörü Havva Geylan, “Bu yıl Cumhuriyet Bayramı’nın anlamına uygun ve farklı şekilde çocuklarımızla birlikte kutlamaya karar verdik. Biliyoruz ki, Cumhuriyet, milletimizin yeniden dirilişinin ve özgürlüğünün vücut bulması, bilgi ve bilimle uygarlık yolunda geleceğe umutla hazırlanmak demektir. Çocuklarımıza bir yandan ülke sevgisini aşılarken diğer yandan da faydalı bireyler olarak 21. Yüzyıl becerilerini onlara kazandıracak bilim sevgisiyle donatılmalarına katkı sunmak istiyoruz. Bu amaçla basit ve hatta evsel atık malzemelerden de faydalanarak AİLEMLE CUMHURİYET ROBOTU YAPIYORUM etkinliğini düzenleyerek hem çocuklarımızın yeni beceriler kazanmasını hem de aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirmelerini arzuladık. Sosyal müfredat STEM entegrasyonu çerçevesinde hazırladığımız etkinlikte, velilerle buz kırma etkinliklerinden Cumhuriyet yürüyüşüne, sayma çalışmalarından balans-ağırlık merkezi alıştırmalarına ve ardından da atölye çalışmasında pil ve elektrik devreleriyle beslenmiş hareket eden "Bayram oyuncağım" la finali yaptık. Okul Öncesi STEM koordinatörü olarak bana bu faaliyette ekip olarak çalışmanın keyfini yaşatan ve üstün performans gösteren sevgili zümre arkadaşlarım Derya Koçyiğit, Berrin Üstoğlu, Aysel Karaköse, Özge Çiğdem ve Nihal Balçık öğretmenlerime yürekten teşekkür ederim. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

img-20181027-wa0002.jpgimg-20181027-wa0007.jpgimg-20181027-wa0003.jpgimg-20181027-wa0005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.