Anadolu Vakıflar Federasyonu Çanakkale Zaferi`nin 102 YılDönümü Meajı

Anadolu Vakıflar Federasyonu Çanakkale Zaferi`nin 102 YılDönümü Meajı

Anadolu Vakıflar Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Kurttaş, Çanakkale Zaferi`nin 102 Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlandı.

Çanakkale’de 102 yıl önce bir halk, karşısındaki güç ne kadar yenilmez gözükürse gözüksün, söz konusu vatan toprakları, egemenlik ve tam bağımsızlık olunca, onurlu bir direnişte birleşerek, bütün zincirleri kırmayı başarabileceğini Dünyaya göstermiştir.

Kutsal vatan topraklarını koruma uğruna, yurdun dört bir yanından Çanakkale’ye gelerek, aynı siperlerde omuz omuza savaşırken şehit düşen kahramanlarımızın, 102 yıl önce vermiş olduğu destansı mücadeleden, bu gün de herkesin alması gereken dersler bulunmaktadır.

Atalarımızın varlıklarını armağan ederek, bizlere emanet ettiği vatan topraklarımız, tarihin her döneminde görüldüğü gibi, ülke olarak içinden geçtiğimiz bu karanlık süreçte de iç ve dış tehditlere maruz kalabilir. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast eden hainler bilmelidirler ki, hangi kirli hesaplar içinde olursa olsunlar, Çanakkale ruhundan aldığımız güçle bizleri yıldıramayacak ve amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına yönelik her türlü saldırı karşısında, tarihimizde de görüldüğü gibi halkımız geri adım atmayacak, daha da kenetlenip, güçlenerek ayağa kalkacaktır.

Bu düşüncelerle dünyada ve ülkemde, barış ve huzurun hakim olması dileği ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102.Yıldönümü’nde, Mutafa Kemal Atatürk ve vatan uğruna şehit olan bütün kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. 

Mustafa Kurttaş

Anadolu Vakıflar Federasyonu Genel Başkanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.