Ankara'da Yarın (22 Ocak) Okullar Tatil

Ankara'da Yarın (22 Ocak) Okullar Tatil

Ankara’da dün gece başlayan ve hala yoğun şekilde devam eden kar yağışı okulların 1 gün süreyle tatil edilmesine neden oldu. 22 Ocak 2016 okullara kar tatili Verildi? Ankara Valiliği 22 Ocak 2016 kar tatili duyurusunu yaptı ?

Ankara'da Yarın (22 Ocak) Okullar Tatil! Ankara’da dün gece başlayan ve hala yoğun şekilde devam eden kar yağışı okulların 1 gün süreyle tatil edilmesine neden oldu. 22 Ocak 2016 Cuma Günü İçinde okullara kar tatili Verildi. Ankara Valiliği 22 Ocak 2016 kar tatili duyurusunu yaptı .

İŞTE VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA

İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 22.01.2016 Cuma günü Milli Eğitime bağlı resmi, özel Temel ve Orta Öğretim Kurumları (Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liseler)1 (bir) gün daha tatil edilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve süt izni hakkından faydalanan kadın personel ile engelli personel, gaziler, vazife ve harp malullüğü bulunanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır.

Eğitim ve öğretim döneminin son günü okulların tatil edilmesinden dolayı öğrencilerimiz, karnelerini hafta içerisinde okullarından ya da e-okul üzerinden görüp çıktı alabilirler.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi sonunda Ankara’da yarıyıl tatili heyecanını yaşayan öğrencilerimizin yetişmesinde mihenk taşı olan 62.000 öğretmenimize tatillerini iyi geçirmelerini; geleceğimizin ve yarınlarımızın teminatı olan 950 bin öğrencimize, tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri, özgüvenli yetişmeleri ve kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmeleri adına sadık dostları olan kitaplardan ayrılmamaları ümidiyle iyi tatiller dilerim.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.