AÖF kayıt yenileme duyurusu

AÖF kayıt yenileme duyurusu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF kayıt yenileme duyurusu yayınlandı. AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar? AÖF ders ekleme nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi tarafından Açıköğretim, iktisat ve işletme fakülteleri öğrencileri için kayıt yenileme duyurusu yayınlandı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı bahar dönemi AÖF kayıt yenileme, ders ekleme ya da silme ve kayıt yenileme ücretleriyle ilgili açıklamalar duyuruda yer alıyor. AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme işlemleri 13 Şubat 2017 Pazartesi günü başlayacak. Kayıt yenileme işlemleri için son tarih ise ise 24 Şubat Cuma günü olarak belirtiliyor. Ders ekleme ve ücret yatırma işlemleri de bu süreler içinde yapılacak.

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? Kayıt yenileyecek AÖF öğrencilerine 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması yapılacak. Öğrenciler bu derslerden eksiltebilir ya da 45 krediyi geçmeyecek şekilde ders ekleyebilir. AÖF öğrenci girişi ile internet üzerinden yapılacak kayıt yenileme işlemlerinde 2016 - 2017 yılı bahar dönemi öğrenim ücretinin de yatırılması gerekiyor.

AÖF öğrencileri ders ekleme, silme işlemlerini yaptıktan sonra öğrenim ücretini yatırmalılar. Kayıt yenileme son tarihine kadar yapılacak ödemeler kredi kartı, Ziraat Bankası ATM'leri ya da internet bankacılığı aracılığıyla yapılabiliyor. 24 Şubat tarihinden sonra kayıt yenileme, öğretim ücreti yatırma gibi işlemler kesinlikle gerçekleştirilmeyecek ve öğrencinin kayıt yenilemesi yapılamayacak.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda, öğrenim ücreti yatırma ve kayıt yenileme işlemlerinden sonra bu işlemlerin mutlaka kontrol edilmesi gerektiği belirtiliyor. Kayıt yenileme işleminden sonra AÖF öğrenci otomasyonundan kaydın yenilenip yenilenmediğinin mutlaka kontrol edilmesi gerekiyor. AÖF kayıt yenileme duyurusunun tam metni için

TIKLAYINIZ.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.