AÖF sınav sonuçları MEB sorgu ekranı açılıyor!

AÖF sınav sonuçları MEB sorgu ekranı açılıyor!

AÖF sınav sonuçları açıklanıyor kritik saat 16.00. AOF sınav sonuclarinın bugün meb.gov.tr'de açıklanması bekleniyor gözler MEB aof sınav sonuçları sorgu ekranında. aof sonuclari T.C ile internethaber'den sorgulanacak.

AÖF sınav sonuçları bugün açıklanıyor mu kritik saat 16.00. AOF sonuçlarının MEB tarafından bugün öğleden sonra açıklanması tahmin ediliyor. Yeni yıldan önce aof sinav sonuçlarının açıklanacağının belirtilmesi ümitleri arttırdı. AOF sınav sonuçlar meb.gov.tr'den T.C numarası ile sorgulanabilecek.

AÖF sınav sonuçları MEB ile aynı anda internethaber. com'dan da açıklanacak.

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

AÖF sonuçlarının bugün yani 25 aralık cuma günü saat 16.00'a kadar açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçları için gözler meb.gov.tr'de. AOF sonuclari aynı anda internethaber'de olacak. aof sonuclari adaylar sonuc.anadolu.edu.tr adresinden T.C şifresi ile sorgulanacak

12 ve 13 Aralık tarihlerinde yapılan açıköğretim fakültesinin sınavı sınav tarihinden on beş gün sonra resmi sitelerde açıklanır. Açıköğretim sınavına giren adayların en çok merak ettiği bir başka detay ise sonuçlara nasıl ulaşacaklarıdır.

Hızla yenilenen ve aynı zamanda durmadan ilerleyen teknolojimize her gün bir başka uygulama eklenmektedir. Teknoloji hiç durmadan gelişmekte, bu gelişmeleri biz Türkiye Cumhuriyeti olarak oldukça yakından takip etme şansı bulmaktayızdır. Dünya çapında yapılan gelişmelere her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Bu geniş yelpaze geçirmiş olduğumuz zaman dilimi içerisinde biz vatandaşlara pek çok yenilik imkânı sunar. Ülkemizde bu yeniliklere her gün bir başka uygulama olarak hizmet verir. Her türlü teknolojik gelişmeye ve ilerlemeye ev sahipliği yapan ülkemiz internet sistemine büyük ölçüde önem vermiş bu kapsamda çalışmalara devam etmiştir. Elektronik ortamda gerçekleştirdiğimiz pek çok işlem bizlerin hayatını büyük ölçüde kolaylaştırmıştır. İnternetin kullanımın böylesine yayıldığı bir zamanda yaşamak aslında bizler için büyük şanstır. Çünkü bu sayede bizler kamusal işlemlerimizden tutun, sınav sonuçlarını öğrenebilmeye kadar çok fazla çeşitli alanlarda faydalarından yararlanabiliriz. Teknolojik gelişmelerin en çok etkili olduğu alanlardan biri olarak ise eğitim alanı gösterilebilir. En güzel imkânlardan yararlanan biz vatandaşlar artık bir sınava girdiğimizde aylarca sınav sonucunu beklemeyiz. Çünkü gelişen internet teknolojisiyle sınav sonuçlarının okunması kolaylaşmış, bizlerinde bu sınav sonuçlarına ulaşmamız bir hayli kolaylaşmıştır. Artık her türlü alanda yararlanabileceğimiz internet sistemi sayesinde bizler açıköğretim sınav sonuçlarını büyük kolaylıkla öğrenebiliriz. AÖF sınav sonuçları açıklandığı akıllı telefonlarla bile bizler sonuçlarımızı alabiliriz. Adaylar kimlik numaraları ve daha önceden kendilerine takdim edilen şifre ile sonuç açıklama sayfasına girişlerini yapabilirler.

Üstelik sınava giren adaylar sınav sorularını da internet sistemi üzerinden kolaylıkla bu sorulara ulaşabilirler. Yani geçtiğimiz hafta sonu girmiş oldukları sınavda cevaplamış oldukları soruların doğru yanıtlarını yine dijital platform üzerinden pratiklikle ulaşabilirler.

AÖF DEĞERLENDİRME SİSTEMİ
 
Anadolu Üniversitesi merkezî açıköğretim ve uzaktan öğretim sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki dönemlik-kredili sisteme dayalı olarak yürütülen program ve bölümlerin ölçme ve değerlendirmesinde kullanılan “Bağıl Değerlendirme Sistemi” kaldırılarak yerine “Öğrenci Değerlendirme Sistemi” getirilmiştir.
 
Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 35,00 ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir.
 
GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI DEĞİŞİKLİĞİ
 
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki önlisans ve lisans programlarına kayıtlı aktif öğrenciler 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde seçmiş oldukları sınav merkezlerinde güz dönemi dönem sonu sınavına katılacaklardır.
 
Güz dönemi dönem sonu sınavı için 13 Aralık Pazar günü saat 23.30’a kadar sınav merkezi değişikliği yapan öğrenciler, dönem sonu sınavlarına yeni sınav merkezlerinde girebilirler.
 
Öğrenciler, sınav merkezi değişiklik işlemlerini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Öğrenci Girişi” bölümüne T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından, AÖF bürolarından ya da Açıköğretim Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10-19 (10 Hat) ve 444 10 26 telefon numaralarını arayarak yapabilirler.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.