AÖF soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF öğrencileri, bugün ve yarın Güz Dönemi final sınavına girecekler. 26-27 Kasım'da yapılacak AÖF sınavlarından sonra soru cevapları açıklanması ile öğrenciler sınavın ne kadar başarılı geçtiğini öğrenebilecekler.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri 26-27 Kasım 2016 tarihleri arasında güz dönemi dönem sonu sınavına girecekler. AÖF sınavının sona ermesi ile birlikte yüz binlerce adayın ilk merak ettiği konu AÖF sınav soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı… Diğer konu ise soru ve cevapların yayımlanmasının ardından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı…

AÖF soru ve cevaplarına açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayıp öğrenebilirsiniz.

AÖF SORU VE CEVAPLAR

AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz ise aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI

SINAV SORU VE CEVAPLARI İLE SINAV SONUÇLARININ İNTERNETTE YAYIMLANMASI

Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılmış açıköğretim sınavlarının sorularına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden erişebilirsiniz. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

SINAV SONUÇLARI

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

MAZERET SINAVI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz.

Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.