Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Aylık Burç Yorumları

Aralık Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Aylık Burç Yorumları

Aralık Ayında yıldızınız ne söylüyor ünlü astrolog Nuray Sayarı nın yorumları ile haberimizde

Astroloji ve doğum haritalarımız ruhsal planımızı oluşturan muhteşem bir portredir. Ruhsal planımızla ne kadar uyumlu yaşarsak yaşam kalitemizi de o denli yükseltmiş oluruz. Doğum haritalarımızda bulunan zorlayıcı gezegen etkilerimizi hafifletecek ve yaşamı iyileştirecek kristaller, ritüeller, dualar insanoğluna yardımcıdır. Yeter ki ön yargılı olmadan ve sağdan soldan duyduğumuz şeyleri ciddiye almadan işin gerçeği ile ilgilenebilelim.

KOÇ BURCU

Sevgili koç bu ay 6 Aralık dolunay ikizler burcunda sizi gerçeklerle yüzleşmeniz konusunda uyarırken sosyal iletişim ve ilişkilerinizde ani gerginlikler ayın ilk 15 günlük sürecinde oldukça etkili Ayın 19/20/21/22 Aralık yaşam enerjiniz artıyor kalbiniz boşsa ve aşk istiyorsanız arkadaş ortamlarından alacağınız davetleri lütfen değerlendirin kafanızdaki partner profiline uygun kişilerle tanışmanız mümkün olurken öylesine güçlü ilişkilere başlayabilirsiniz, aşk ve ilişkiler gündeminizin ana temasını oluşturabilir. Evinizde vakit geçirmeyi çok isteyeceksiniz fakat şansınızı sorgulamaktan evde oturup kalırsanız vazgeçemezsiniz. Sosyalleşin dışarı çıkın, iş ve kariyer yaşamınızda, çalışma koşullarına ve ilişkilerine, yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarla ilgili daha çok fikir üretebilir, paylaşabilir bu konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Biraz entelektüel farklı olma ve görünme isteğine sahip olacaksınız bu durumunuz, sizin iş çevrenizde ayrıcalık oluşturmanıza olumlu neden olacak. Ayrıca şanslı Jüpiter sizin büyük düşünmenize neden oluyor. Azim sizin için en önemli şey ama dikkatli bir planlamayla birleştirilirse bu durum kariyer yolunuzun çok açılmasını destekliyor. İş yaşamınızda hedeflerinizi belirleyerek, onlara ulaşmak için atacağınız adımları tek tek hesaplayıp, büyük bir fırsatı gerçeğe dönüştürmek için zamanınızı ve enerjinizi doğru yönetip kendinizi kazanmak ve başarmak konusunda güvene alıyorsunuz, kendi işinizi kurmak, ya da iş değiştirmek için attığınız sağlam adımlar sayesinde kendinize ve yaptığınız işlere duyduğunuz güven artıyor. Ayın 17/18/19/20 günleri özelliklerinizi geliştirmek için kurduğunuz planları hayata geçiriyorsunuz. İster kendi işinizde olsun, İsterse yeni bir alanda, artık daha fazla sorumluluk almaya hazırsınız. Elinize geçen ekstra kazançlar bir maaş kadar çok olmasa da sürekliliği olabilir. Yönetici becerileriniz, gelirlerinizi ve özsaygınızı arttırma potansiyeline sahip olduğunuzu hissedin22 Aralık yılın son yeni yeni ay oğlak burcunda sizin için hayattan aldığınız keyif artacak, yeteneklerinizi hobilerinizi bolca sergileyebileceksiniz. Sağlığınız oldukça iyi fazla kilonuz varsa yada spor yapmıyorsanız lütfen sağlığınıza sağlık katmak için spor yapın. 

BOĞA BURCU  
Sevgili boğan bu ay kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda eğitim ve seyahatlerden, yazı-iletişim-anlaşma ve sözleşme konularından şans ve fırsatlar kazanmaya devam edeceksiniz. Ailenizle ve Kardeşler veya yaşıtlarınız olan yakınlarınızla daha çok bir arada olarak özlem gideriz geçmişten bugüne etkili olan kırgınlıklar ve iletişim sorunlarını çözmek, kafanızdaki, eksiklerini tamamlamak içinse güzel zaman. Ayın 15/16/17/18 günlerinde yuvanız evinize ait sorumluluklarınızın daha çok farkında olup ertelediğiniz Ev alma satma işlerinizi , tamamlamak ve sonuçlandırmak için mücadelede verseniz sonuçlara odaklı olarak sağlam adımlar atıp sitelerinizi sonuçlandırıyorsunuz.9 Eylül'de dolunay balık burcunda sizi maddi konularda güç ve cesaret almanız konusunda olumlu etkiliyor.Yaşadığınız evden taşına bilir taşınabilir.evinizi yaşadığınız yeri değiştirebilir, güzelleştirebilirsiniz. Evde daha keyifli ve daha çok zaman geçirebilirsiniz. Aile ilişkileriniz pörfekt bir duruma getirip sorun olan her şeyden alınıp huzurlu olmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Aşk,hayatınızda ayın ilk haftası birlikte aşk ve flörtler konularına daha fazla önem veriyorsunuz evli yada uzun süreli bir ilişkiye ait sorumluluklarınız varsa bu dönem partnerinize karşı ne kadar gerçekçi ve açık sözlü olduğunuzu düşünmelisiniz onunla birlikte katıldığınız ortamlarda onunla ne kadar ilgili olduğunuzun da farkında olmalısınız kalbiniz boşsa yeni bir ilişkiye başlamak kolay olmaya bilir nedeni sizin aşırı seçici davranmaya başlamanız ayrıca size güven ve huzur vermeyen ilişkileri sonlandırma kararı alabilirsiniz.Sağlıkta gözlerinizde hassasiyet olursa ihmal etmeyin. 

İKİZLER BURCU  
Sevgili ikizler bu ay ayın ilk haftasında burcunuzda gerçekleşecek dolunayla birlikte iş hayatınızda kariyeriniz ve konumunuz,statünüzü etkileyen alanda olacak ve siz kariyerinizi etkileyecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Çalıştığınız alanda bir terfi, tayin, iş yerinde değişim, ofis ortamında yenilikler veya bazı sonlanmalar söz konusu olabilir. Duygusal olarak kendinizi huzursuz, gergin ve kararsız hissetmeniz mümkün.12 ayın ilişkisi ve oluşturduğu kombinasyon duygusal canlılık. Ve hareketlenme içinde olmanıza etki ederken Sizin çevrenizde bulunan kişilerin ve sevdikleriniz yaşamında oluşan yenilikleri heyecanla yaşamaya hazırlanın.Sosyal yaşam, eğlence, çocuklar için fazla harcama yapmanız gerekebilir. Ev ve ailenize karşı olan sorumluluklarınız ve kariyeriniz arasında kalabilir, yorulabilirsiniz. Çevrenizdeki şartlara daha ılımlı yaklaşmalı, duyacağınız sözlere çok fazla takılmadan duygusal dengenizi korumaya çalışmalısınız. Çalışma ilişkilerinde, hizmet aldığınız işlerde, yürüttüğünüz görevlerde rekabet ve iş yükü artacak. Sorumluluklarınızın üstünden başarıyla geleceksiniz. Eğitim almak, yazmak, yakınlarla ve kardeşlerle olan ilişkileri iyileştirmek, fikir alışverişlerinde bulunmak için güzel bir döneme giriyorsunuz! Bol bol kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. İnternet ulaşım-lojistik eğitim işlerinde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çok sayıda bilgi öğrenecek paylaşacak ve konuşacaksınız, iletişiminiz hitabet ve yazı yazma yeteneğiniz artabilir. Çevrenize karşı daha duyarlı ilgili ve size maddi manevi ihtiyacı olan kişilere yardım etmekten huzur duyacaksınız. Ayın 20/21/22/23 günleri ben merkezli olmaktan kaçınmalı egonuz'a kontrol etmelisiniz. Yakınlarla ortak işler kurulabilir, kazanımlar sağlanabilir. Özellikle geçmişten bu güne sorun olan mal kariyer alanlarında dava ve anlaşmalarda, ortaklıklarda, rekabet yaratan konularda uzlaşmaya bu dönemde varabilirsiniz. Geleceğe ilişkin yeni planlar ve fikirler oluşturma veya kendinizi eğitmeye konsantre olacaksınız. Sağlıkta bağışıklık sisteminize özen gösterin. 

YENGEÇ BURCU  
Sevgili yengeç bu ay iş ve mesleki sorumluluklarınızın artığı çalışmalarınızın sonucu elde etiğiniz kazancınızı ve sahip olduğunuz imkanları artırma, büyütme fırsatını yakalayabilirsiniz. 6 Aralık dolunay gelecekle ilgili yaptığınız projelerde ve hayatınızı etkileyecek girişimlerde yön almanızı kolaylaştıracak.Önemli işaretlerler karşınıza çıkarken günlük,yaşamınızda Artan sağduyunuz ön planda olacak. Mesleğiniz ve iş yaşamınızla ilgili Yurt dışı ve yabancılar, akademik konular, önceliğiniz olacak Ayın 19/19/20/21!günleri hayat görüşünüzde, felsefenizde dönüşümler olacak. Duygusal hayatınızda daha ciddi kararlar söz konusu Aralık Jüpiter ve ay arasında uyumlu kombinasyon, kendinizi iyi hissetmenizi diğer bir deyişle kendiniz, hayatınız ve sevdikleriniz hakkında iyi hissediyorsunuz. Bunun sonucu olarak özellikle sıcak ve sevgi dolu olacaksınız. Evinizi yenilemek eşyalarınızın yerini değiştirmek yada yeni eşyalar satın almak isteyebilirsiniz.Evliyseniz ve düzenli bir aile hayatına sahipseniz çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız artacak ve onların eğitimi, geleceği ile ilgili yatırım kararları alabilirsiniz.işyerinde yürüttüğünüz proje ve görevler, çalışma ilişkileri, yer-görev değişiklikleriyle ilgili konuşmalar ve girişimler öne çıkıyor.Ayın son 10 günlük süreci Aşk yaşamı-flörtler, çocuklar, hobiler, sahne spor ve yaratıcılık-tasarım temalarına ilişkin konuşmalar ve girişimlerde ilgilenmek isteyeceksiniz,Ayrıca bu dönem partnerinizle birlikte,gelecek planlarınızı gerçekleştirmeye hatta yön değiştirmeye yönelik girişimlerde adımlar atacaksınız.Yaşam biçiminizde, ilişkilerde, yerleşim konularında değişiklikler yaşanabilir.Sağlığınızın her an iyi olması sizin beslenme ve yaşam biçiminize verdiğiniz önem sayesinde çok iyi. 

ASLAN BURCU 
Sevgili Aslan bu ay iş ve kariyeriniz adına uzun süredir planladığınız ve Attığınız adımla başarı kazanacaksınız. Ayın 19/2012/22/24 günleri Ailevi konularda ev yuva yerleşim güvenlik konularında baba veya aile büyükleriyle ilgili konularda ihmalci olmayın ve davranmayın. Bu süreçte hem aile yaşamında hem işte hem de ikili ilişkilerde zorlanma sabır gerektiren olaylar yaşamınız olası görünüyor bunların hepsi kendi gerçekliğinizle yüzleşip,karamsar duygulardan arınmanızda neden olurken ihmalci davranışlardan da uzak kalmanıza yardımcı olacak.Aile büyüklerinizin sağlık durumu ile ilgili özelliklede babanız,dedeniz atalarınız adına,onların sağlıklarına ilişkin problemlere karşı endişelerimizin olması olası?Maddi konularda finans alanında dengeyi ve uyumu huzuru sağlamakta, ilişkileri-işbirliklerini sürdürmekte zorlanabiliriz.Ayın 9'zunda dolunay balık burcunda sizi ortak gelirler alanında etkili olacak ve ekonomik konulara dikkat etmelisiniz. İş dışından gelecek gelirler, kredi, sigorta, miras, nafaka vb. konularda bazı sonuçlanmalar ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Zihinsel olarak karmaşa yaşayabilir ve konsantrasyon sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ayın 13 ü itibari ile Satürn uyumlu acısı derinden hissettiklerinizle ilgili ihtiyaçlarınız ve çalışma için iyi bir zaman. Ayrıca sizin için anlayışlı ve bilgelik için takdir edilen bir zaman olabilir. Eğer disiplin ve uzlaşma enerjisi içinde olursanız olası karmaşalardan da kolaylıkla arınıyorsunuz. 22 Aralık yeni ay Oğlak burcunda sizi Yeni projeler gündemde yeni fikirleriniz doğacaktır bu yeni ayda, maddi anlamda destek sağlayacak yeni fikirler olacaksınız.Ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama düzeninizin daha sağlıklı olmasına yoğunlaşıyorsunuz.Aşkta kalbinizde sevdiğiniz kişiye karşı kırgınlıklarınız varsa bir an önce partnerinizle paylaşıp size sorun olan her seyi çözümlemelisiniz.Sağlığınız çok iyi duygularınızdaki gelgitleri dengeleyin. 

BAŞAK BURCU  
Sevgili başak bu ay sosyal arkadaşlık çevreniz genişliyor günlük yaşamınıza yeni insanlar dahil olacak 6 Aralık dolunay ikizler burcunda sizin için etkisi İş ve özel ilişkilerde, evlilik ve ortaklıklarda beklentiniz ve planlarınızın dışında gelişen değişim ve dönüşümler,ser güç sunuçlarla karşılaşabilirsiniz.Var olan ilişkilerinizde ise yeni bir döneme girebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili bu dönemde yoğun bir iletişim ve hareketlilik olabilir. Sosyal ortamlar ve ortak girişimler için maddi harcamalar çok artabilir hatta abartılı harcamalar yapmanızda olası dolunay Fazlı sonrasındaki 3 haftalık süreç psikolojinizi dua ve meditasyon yaparak ruhunuza sakinlik katacak ortamlarda bulunmayı tercih edin.Mümkün olduğunca hiç bir konuda kararsız kalmayın. İş ve çalışma ortamlarınızda ayın 18/19/20/21 günleri günlük rutininizi, düzeninizi değiştirecek hareketlendirecek haberler alabilirsiniz.iş-görev-yer değişikliğine neden olabilecek teklifler de alabilirsiniz. Çalışma ilişkileri, astlar, yürütülen iş-görevlere ilişkin konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yoğunluğunuz artabilir artan iş temponuz nedeniyle, sağlığınıza daha çok özen gösterin.İstikrar sizin için her an önemli ama bu ay çok fazla önemli olurken uzun vadeli işler içinde yer alabilirsiniz. Özel ve iş ilişkilerindeki sorunları çözmek, anlaşma ve sözleşmeler düzenlemek ruhunuzu lütfen yavaşlatın adım atmayın.24 Eylül yeni ay terazi burcunda zamanı Bütçenizi, gelir ve gider dengenizi korumaya ayrıca önem verin. 

TERAZİ BURCU  
Sevgili terazi bu ay ayın il 10 günlük süreci İş yerinizde veya evinizdeki yardımcılarla ilgili bazı sorunlar ve kafanızı karıştıran durumlarla yoğunlaşıp problem olan her şeyi çözümlemek isteyeceksiniz.Ev içerisinde kullandığınız özelikle mobilya veya bazı araç gereçlerde sorunlar oluşabilir.12sinde Uranüs ve ay arasındaki uyumlu kombinasyon sizin duygularınızın canlanması ve hareketlenmesi yönünde etkili olurken sevdiğiniz kişilerle yoğun olmaya önem veriyorsunuz.Ayrıca artan manevi yönünüz sayesinde metafiziğin önemi ile araştırmalarda yapabilirsin.9 Eylül'de Balık burcu dolunayı ile birlikte günlük hayatınızda ve sağlığınızla ilgili bazı farkındalığınız artıyor. Sosyal hayatınızda uzun süredir ertelediğiniz bazı arkadaş toplantılarına dahil olmak isteyebilirsiniz vizonunuzu yenilemeye ihtiyacınızda artıyor. Sağlıklı yaşamaya daha fazla önem vereceksiniz. Formunuzla ilgilenip dikkat çekici olmak isteyeceksiniz. Yeni bir beslenme, diyet ve spor programına başlayabilirsiniz. Ayın 15/16/17/18 günleri gece gezmelerine çıkmaktan çekinmeyin kalbiniz boşa bu süreçte sağlıklı aşklar söz konusu. Sosyalleşin dışarı çıkın. Arkadaşlarınızın davetlerine çekinmeden katılın. Aradığınız aşkı katıldığınız arkadaş davetlerinde, sosyal,faaliyetlerinde bulabilirsiniz. İş çalışma ortamlarınızda Daha cesur iyimser ve direkt hareket edin.Bulunduğunuz her ortamlarda çekiciliğiniz ve popülerliğiniz artacak. Kendinizi daha sevgi dolu ve başarılı,hissedeceksiniz. Hayata bakışınız,duygularınız ve vizyonunuzu değiştirip geliştirmek isteyeceksiniz.Bu süreçte Dış görünümünüzü giyiminizi değiştirmekte size çok iyi gelecektir.22 Aralık burcunuzda bir yeniay yaşanacak. Sağlık konularında ve kişisel girişimlerde sürüncemede kalan şeyler ortaya çıkabilir.yeni ay öncesi başladığınız her şey kalıcı olurken bu yeni ay süreci yeni başlangıçlar yapmak için çok da uygun olmayabilir.yapıyor 

AKREP BURCU 
Sevgili akrep bu ay ayın il haftasında çalıştığınız iş yerinde ve sahip olduğunuz imkanlar adına kendinizi kararlı güçlü hissedebilirsiniz. Her ne kadar birlikte çalıştığınız iş ortaklığı yaptığınız kişiler ile aranızda Rekabet gücünüz ve yaşam enerjiniz ön planda olsa da, Kendinizi ortaya koymak isteklerinizi elde etmek için savaşmaktan çökmeyeceksiniz. Ayın 6 Aralık dolunay ikizler burcunda sizi hayatın keyifli ve güzel yanlarına odaklanabilir, çocuklar ve aşk hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Sosyal çevrenizde Daha çok göz önünde olacak ve istediğiniz ilgiye alakaya ve çekiciliğe de sahip olduğunuzun farkında olarak hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz bir hobiyle, ve sporla ilgilenmekte isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda Oldukça duygusal, hassas ve yaratıcı olacağınız bu dönemde başlıyor süre gelen ilişkilerinizde yada evliliğinizde kuşkusuz duygusal ilişkilerinizde de romantizm doruk noktasına ulaşabilir partnerinizle aranızda geçmişte yaşanmış problemlerinde çözümlüyorsunuz günlük yaşamınızda artan hareketlenme anı yaşamanızı etkiliyor.iş ve kariyer alanında güzel fırsatlar yakalayabileceksiniz. Kariyerde yükselebilir, iş-sektör değişikliği yapabilir, önemli kişilerden yardım alabilirsiniz. İş planlarınızda hayatınızda yeni bir kapının açıldığını hissedeceksiniz. Kendi işinizi kurabilir, istiyorsanız bir ortaklıkta kurabilir yada size sorun olan iş ortamlarından ve ortaklıklarından da ayrılabilirsiniz. Yaşamınızı ve kendinizi yeniden şekillendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz Yeni girişimlerde bulunabilir, yepyeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Başarılı olabilmek için sağlam adımlar atacak kendinizden emin olacaksınız.Ay boyu sağlığınızda alerjik sorunlara dikkat özelliklede besin zehirlenmelerine karşı. 

YAY BURCU  
Sevgili yay bu ay günlük yaşamınızda ayın ilk haftası kısa yolculuklar yapmanız ani seyahatler yaşamınızı hareketlendiriyor. İş ve çalışmalarınıza yönelik alanlarda istediğiniz her şeye yoğun konsantre olacaksınız.Uzun aylardır sabrettiğiniz işlerin sonuçlarını istediğiniz gibi elde edeceksiniz. Ayrıca çalıştığınız iş düzeninizde istediğiniz gelişim ve değişimleri yaşıyorsunuz Terfi alabilir, önemli başarılara imza atabilirsiniz. İsteminizin dışında gelişen yada planladıklarınızın sonucunda iş ilişkileri, görev yerleri değişebilir. Çalışma koşullarında yenilikler gündeme gelecek, dost-düşman kendini gösterecek. Bazı günler hayal ettiklerinizi,yaşarken bazı günlerde hiç düşünmediklerinizi yaşamanız söz konusu her ne olursa,olsun unutmayın ki yaşadığınız her şey sizin hayrınıza.Aileniz ve yuvanıza ilgili sorumluluklarınız artıyor. Aşk hayatında, çocuklar konularında beklenmedik olaylar yaşanabilir.ayın -6 Aralık dolunay ikizler burcunda sizi oldukça Duygusal olarak etkileyecek dolunayla birlikte 3 hafta hemen her konuda kendinizi çok hassas, kırılgan ve kararsız hissedeceksiniz.Bulunduğunuz çevre aile ilişkilerinizde Yaşadığınız alanlar, evinizle ilgili bir yenilik gündeme getirebilir. Bu ay iş değiştiren ve yeni bir işe imza atamak isterseniz yada ayrıldığınız işten Tazminat almak, banka, vergi, sigorta işlerinizi halletmekle meşgul olacaksınız. Mücadele verenizde sonuçta kazanan olmanız olası. Geçmişte çok isteyip ertelediğiniz bir öğrenim ve eğitim isteğiniz varsa bu dönemde eğitimle ilgili önemli gelişmeler söz konusu olabilir.Özellikle finansal konularda bazı gerginlikler meydana gelsede bu sorunları gözünüzde büyütmeyin Sağlıkta özellikle sindirime dikkat edin.24 Eylül'de terazi burcunuzdaki yeni ay sizi dostlar, arkadaşlar alanında olumlu etkiliyor. 

OĞLAK BURCU  
Sevgili oğlak ayın il 10 günlük süreci,ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlarda bulunmak için harika bir zaman. Lütfen sevdiklerinizde ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendirecek imkanlar oluşturmaya mümkünse koşulsuz birliktelikler içinde olmaya özen gösterin.Ayın 6 sı dolunay ikizler burcunda iletişim, eğitim, öğrenim ve kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda yükselişe gecmek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor sizin için yakın çevreniz ve ailendeki,kardeşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar gündeminizde ön planda olabilir.İstediğiniz Seyahate çıkabilir,misafir ağırlayabilir, güzel huzurlu iletişimler içinde olabilirsiniz.Sosyal Çevreniz üzerinde fikirleriniz daha da önemseyeceği bir süreçtesiniz çevreniz üzerinde bu sayede bıraktığınız etki güçleniyo21 Aralık, 

Merkür, Pluto zorlayıcı kombinasyonundan önce rahat olun hayatınızın tadını çıkarın fakat sonra Gerek sosyal yaşamınızda,gerekse iş yaşamınızda keyifsiz iletişimlerden kaçınmalısınız.Ve ticari konularda çok dikkatli olun.Birisi ya da bir şey düşünmek size gerilim verebilir.Ayın 17/18/19/20/21 günleri kimsenin sorumluluğunu üstlenmeyin size verilen emanetlere çok iyi sahip olun yapamayacağınız hiçbir şey için söz alıp vermeyin. Bazı arkadaşlarınızın hakkınızda yaptığı konuşmaları duyup sinirlenseniz mümkün. Kendinize olan güven duygunuzun farkında olun sağlam adımlar atın.İş planlarına yönelik toplantılar, girişimler öne çıkıyor. Özellikle 24 Eylüldeki yeniayla birlikte yurt dışı medya-yayıncılık eğitim konularıyla ilgili işlere başlayabilirsiniz. Enerjinizi yükseltin kimsenin lafı ile hareket etmeyin.Sağlıkta hijyene önem verin. 

KOVA BURCU  
Sevgi kova bu ay sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili titiz duygular ve düşünceler içinde olmalısınız. Ayın ilk haftasında Aşk hayatınızda kalıcı huzura ait düşüncelerle yoğun bir psikolojiye sahipsiniz partnerinizle aranızdaki sorunları çözümleyip romantizmi tüm yoğunluğuyla yaşayacak isteyeceksiniz. Kalbiniz boşsa aniden karşınıza çıkacak bazı arkadaşlarınız sizi yeni kişilerle tanıştırabilir. Size şans getirecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Süre giden ilişkilerde evlilik nişan kararı alınabilir. Özellikle ayrılık yaşayanlarda birleşme ve netlikler söz konusu Hüzünler mutluluğa dönüşecek. Aşk ve ilişkiler de uyum sizin için bu dönem çok önemli. Duygularınızı çok daha tutkulu direkt yaşayacaksınız. Maddi konularda bazı gelişmeleri hızlı yaşamanız olası, Ortak çalışmalar, iş projeleri ve arkadaşlarla yapılacak sosyal organizasyonlar için harcamalarınız artabilir. İşinizin tanıtımı ile ilgili yeni fırsat ve planlar yapabilirsiniz. Arkadaş ilişkileriniz yoğunlaşabilir ve bir arkadaşınızın maddi bir sorunuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Kariyer konusundaki kısırdöngüsü yaşadığınız konuları çözümlüyorsunuz. Kendi kararlarınızı almaya başlıyorsunuz. Ayın 2ci haftasıyla birlikte yoğun bir iş temposuna giriyorsunuz.Bu dönem de elinize geçecek olan paralarla maddi açıdan sizi bir hayli rahatlatacak. Ayın 9zunda dolunay balık burcunda sizi Verdiğiniz borçları yada yaptığınız işlerin karşılığı olan ücretleri almada zorluklar yaşadıysanız daha önce, yine bunlara dikkat edin. Gelirinizin artmasını sağlayan yeni iş olanakları ile karşılaşabilirsiniz. Sadece kendinize ait kazanç ve paralar değil eş ve ortaktan gelecek olan yada buralarda oluşabilecek olan sorunlara da işaret etmekte dolunay enerjisi.Nafaka, pirim, sigorta gibi konularda yapılması gereken işlerinizi de tetiklerken muhasebecinize yada avukatınıza ait karmaşalar yaşayabilirsiniz sağlıkta geçmişten gelen sorunların tekrarlamamasına dikkat etmelisiniz. 

BALIK BURCU 
Sevgili balık bu ay 6,Aralık dolunay ikizler burcuna dolunay ile birlikte sosyal ve duygusal ilişkinizde daha eleştirel ve seçici davranmaya başlıyorsunuz. İkili ilişkilerde tamam mı devam mı? kararı alıyor ve kararsızlıklarınızdan arınıp Siz için gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı bir dönem başlıyor günlük yaşamınızda gizli saklı hiçbir şeye tahammülünüz kalmıyor. iş, kariyer ve özel hayatınızda çeşitli kavramlarda sonuçlanmalar, dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz Ortamlarda sosyal kimliğiniz ve imajınızda önemli değişimler olabilir ve kariyerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için iç sesinizi dinlemeli hayatınızın akışına güvenmelisiniz. Duygusal hassasiyetinizin artması, geçmiş kırgınlıklar ve hayal kırıklıklarını artık kafanızda tutmak istemeyeceksiniz. Çalışma ilişkileriniz ve koşullarınız sorunları çözümlüyorsunuz iş yerinizi değiştirebilirsiniz. Günlük iş yükünüz artıyor sorumluluklarınızı başarıyla tamamlamak, kendinizi kanıtlamak isteyeceksiniz .Geçmişte bir iş büyüğünüzle yaşadığınız sorunları gündeminize gelebilir yapmanız gereken sorunlara sorunla karşılık vermemek.Sadece çözümcül olun. Aile büyüklerinizle aranızda alacak verecek problemlerini çözümleyeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum