Arbor Ahşap Doğrama ve Giyotin Pencere Modelleri

Arbor Ahşap Doğrama ve Giyotin Pencere Modelleri

Ağacı hammadde olarak kullanan marangozlar, sağlamlığı ve taşıma kapasitesi nedeniyle bu malzemeyi seçmektedir.

Ağacı hammadde olarak kullanan marangozlar, sağlamlığı ve taşıma kapasitesi nedeniyle bu malzemeyi seçmektedir. Ayrıca ahşap doğrama, yapısı sayesinde insan yaşamına kolaylıkla uyum sağlayan ve güzel doğal görünüme sahip bir malzemedir.

Birçok marangozluk işinde, ustalar bazı noktaların önemli olduğunu bilir ve buna göre hareket eder. Ahşap doğrama inceliklerini ve özelliklerini bilmek ve takip etmek gerekiyor. Ahşap pencerelerde ilk dikkat edilmesi gereken yer kullanım alanına göre doğru ağaç türünü seçmektir.

Giyotin Pencereler

Yukarı ve aşağı kaydırılarak açılan dikey sürgülü pencereye giyotin denir. Adının aksine son derece güvenlidir ve modern aksesuarlarla uyumludur. Giyotin pencereler sadece tarihi yapılarda yaygın olmakla kalmayıp, mimari yapısı gereği yeni yapılarda da kullanılabilir. Sadece ülkemizde değil çeşitli Avrupa ülkelerinde de oldukça yaygın ve şık bir pencere türüdür.

Kullanılan pencere çeşitleri de kullanım alanının sunduğu imkanlara ve evin genel mimarisine göre değişiklik göstermektedir. Sürgülü pencereler ise modern ve hoş görünümü ve genel olarak fonksiyonel yapısı nedeniyle tercih edilmektedir.

Giyotin Pencere Fiyatları

Giyotin pencere fiyatları, özellik ve kullanılan malzemelere göre değişiklik göstermektedir. Pencere mekanizmalarında kullanılan vasistas özellikleri veya karolaj uygulamalarında fiyat farklılık göstermektedir. Giyotin pencere fiyatları için en doğru rehber, beklentilerinizi, evinizin yapımını ve kullanılan malzemeleri belirledikten sonra sizlere sunulmaktadır. Bu, işin minimum maliyetle maksimum verimlilikle yapılmasını sağlar.

Giyotin Pencere Özellikleri

Giyotin pencere sistemlerinin birçok işlevi vardır. Örneğin pencere çerçeveleri istenilen seviyede bırakılabilir. Ancak kullanılan aksesuar ve sistemlere bağlı olarak ağırlık kaldırma kapasitesi 50 kg'a kadar artırılabilmektedir.

Sürgülü pencerenin bir tarafı veya her iki tarafı kullanıcı gereksinimlerine göre hareket ettirilebilir. Ayrıca iki kanadın eğimli pozisyonda yerleştirilmesi de mümkündür. Bu özellik özellikle sürgülü camlarda temizlik problemlerini ortadan kaldırır.

Kayar Katlanır Kepenk Sistemleri

Kayar katlanır kepenk sisteminin temel amacı cepheye entegre hareketli bir güneş koruma sistemi kullanmaktır, bu konfor klasik bina cephesinin mimari bir cephe haline gelmesine katkı sağlamaktadır.

Arbor gibi mimari olarak seçilmiş ve statik değer sunan tüm malzemeler, standart olarak üretilen alüminyum profillerin yanı sıra kayar katlanır kepenk uygulamalarında kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.