Artık Çok Sayıda Erkek Saç Ekimi Tedavisi Tercih Ediyor

Artık Çok Sayıda Erkek Saç Ekimi Tedavisi Tercih Ediyor

Günümüz dünyasında saç dökülmesi birçok kadın için olduğu gibi birçok erkek için de bir sorun. Dolgun, sağlıklı bir saç hem gençliği hem de güzelliği simgelemektedir.

Günümüz dünyasında saç dökülmesi birçok kadın için olduğu gibi birçok erkek için de bir sorun. Dolgun, sağlıklı bir saç hem gençliği hem de güzelliği simgelemektedir. Bu nedenle, birçok insan için saç dökülmesinin hoş olmayan bir deneyim olması ve bunun için giderek çok sayıda insanın restorasyon tedavisi için en iyi saç ekim merkezi arayışında olması şaşırtıcı değil.

Saçınızın neden döküldüğünü öğrenmek için kan testine de ihtiyacınız olabilir. Bu tahlil sayesinde, vücudunuzda saç dökülmesine neden olabilecek şeyleri kontrol edilir. Bazı hastaların kafa derisi biyopsisi adı verilen bir işleme ihtiyacı vardır. Dermatologunuz konsültasyon sırasında kafa derisi biyopsisi için gerekli olan öğeleri hızlı ve kolay bir şekilde alabilir.

Muayene ve testler saç ekimi için iyi bir aday olduğunuzu gösterirse, dermatoloğunuz size hangi sonuçları bekleyebileceğinizi söyleyebilir. Tam bir saç gerçekçi olmasa da daha dolgun bir saç hedef olabilir. Bazen de etik çerçevede işlem yapan klinik ve saç ekim merkezleri hasta adaylarının işlem açısından uygun olmadığını bu analiz aşamasında paylaşır.

Aynaya her bakışta saç dökülmesi problemiyle her gün yüzleşmek, bazı insanlarda daha çok, bazılarında daha az olmak üzere, özgüveni olumsuz etkileyebilir. Bazıları için yaşam kalitesini bir dereceye kadar etkileyebilir. İşte bu aşamada, trikolojik rekonstrüktif cerrahi alanındaki profesyoneller çeşitli saç ekim yöntemleriyle sadece görünüşlerini değil, aynı zamanda özgüvenlerini de geri kazanmalarına yardımcı olmada önemli bir rol oynar.

Saç Ekimi Tedavisi Açısından Önemli Noktalar

Saç ekimi hizmeti son yıllarda giderek daha çok sayıda erkek tarafından talep edilirken sağlıklı saç köklerinin kafa derisinin bir kısmından, genellikle başın arkasından veya yanlarından, kafa derisindeki saçsız bir alana taşınmasını sağlıyor.

Sonucun doğallığı birinci önceliğe sahipken ilgili doktorun yüksek düzeyde beceri ve uzun yıllara dayanan deneyime sahip olması gerekiyor. Saç ekimi alanında faaliyet göstermek isteyen her tıp profesyoneli modern ve non-invaziv teknikler konusunda eğitim ve gelişime özen gösterip en yeni teknolojileri uyguluyor. Ekilecek saç sayısına bağlı olarak, saç ekim ekibinin iki ya da üç üyesi, sağlıklı saçların saç ihtiyacı olan bölgeye yerleştirilmesine yardımcı olabilir.

Prosedürler, genetik ve hormonal saç dökülmesinin yanı sıra bir yaralanma durumu sonucu ortaya çıkan saç dökülmesini tedavi etmek için kullanılıyor. Birçok erkek, saç ekimi yaptırmanın özgüvenlerini ve mutluluklarını artırarak kendilerine daha genç bir görünüm kazandırdığını fark ediyor.

Saç ekimi eğitimli ve kalifiye bir cerrah saç ekim cerrahı tarafından yapılmalıdır. Ameliyat yapılırken ağrı hissetmemeniz için genellikle işlem başlamadan önce size lokal anestezi verilir. Saç ekiminin en yaygın iki yöntemi foliküler ünite eksizyonu (FUE) ve son yıllarda ön plana çıkan dhi saç ekimi yöntemidir.

Meditürk Klinik (www.mediturclinic.com) İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezi ve Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezi adayı olarak özverili personeli, bilgilendirici yaklaşımı ve yüksek kaliteli saç ekimi hizmetleriyle ön plana çıkmaktadır. Pendik saç ekimi ihtiyaçlarını karşılayan saç ekim merkezi, dünyanın çeşitli ülkelerinden bireylere da müstesna hizmetler sunuyor.

Hastalar saç ekiminden ne zaman sonuç alır?

Çoğu hasta, ameliyattan altı ila dokuz ay sonra sonuçları görür. Bazı hastalar için 12 ay sürer. Ameliyattan iki ila sekiz hafta sonra ekilen saçların döküleceğini bilmek önemlidir. Üçüncü aya kadar saç ekimi öncesi duruma göre daha ince bir görünüm de söz konusu olabilir.

Ekim işlemi sonrası kullandığınız ilaçlar, sonuçları korumanıza yardımcı olabilir. Saç ekiminden en iyi sonucu almak için dermatoloğunuz saç dökülmesini tedavi eden ilaçlar önerebilir. Tıp yardımcı olur çünkü saç ekiminden sonra bile saç dökülmesi ve seyrelmesi devam edebilir. İlaç, yeni saç dökülmesini ve incelmesini önleyebilir veya yavaşlatabilir. Bu şekilde, doğal görünümlü sonuçlarınızı gelecek yıllar boyunca koruyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.