Aziz Yıldırım, G.Saray taraftarını alkışladı!

Aziz Yıldırım, G.Saray taraftarını alkışladı!

Fenerbahçe kafilesinin havalimanından ayrılması sırasında sarı-lacivertli yöneticiler ile Galatasaray taraftarları arasında arbede çıktı.

Antalya'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final maçı sonrasında havalimanına gelen Fenerbahçe kafilesindeki bazı yöneticiler ile Galatasaray taraftarları arasında arbede yaşandı. Araya giren özel güvenlik ve polis ekiplerinin müdahalesiyle arbede büyümeden önlendi.

Antalya Stadı'nda Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final maçından 1-0 mağlup ayrılan Fenerbahçe takımı, geniş güvenlik önlemleri arasında stattan havalimanına götürüldü.

Havalimanına gelen Fenerbahçe kafilesini giden yolcu bölümünün kapısında bekleyen bir grup sarı-lacivertli taraftar, oyuncular ve yönetime tepki gösterdi. Fenerbahçeli taraftarlardan birinin küfür etmesi sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın parmağını sallayarak bu kişiye uyarıda bulunduğu görüldü.

Bu sırada, güvenlik kontrolünden geçen Fenerbahçe yöneticileri ile içeride uçağa binmek için bekleyen bir grup Galatasaray taraftarı arasında arbede yaşandı. Arbede, araya giren özel güvenlik ve polis ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

Fenerbahçe takımı daha sonra tarifeli uçakla İstanbul'a gitti.

Aziz Yıldırım, G.Saray taraftarını alkışladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "şike yapsana" şeklinde tezahüratlarda bulunan Galatasaray taraftarına alkışla karşılık verdi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.