Bahçeli'den saldırı açıklaması: Sözde müttefiklere diz çökmeyeceğiz

Bahçeli'den saldırı açıklaması: Sözde müttefiklere diz çökmeyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısıyla ilgili "Kanlı mesaj vermek için kiralık katillerini üzerimize salanlara misliyle cevap vereceğiz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde 6 vatandaşın hayatını kaybettiği Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı vardı.

Türkiye'nin yükselişe geçip ayağındaki prangaları kırmaya kalktığında hen zaman kanlı bir cevap aldığını belirten Bahçeli, Beyoğlu'ndaki kanlı saldırıya değinerek, "Teröre teslim olmayacağız. Terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Kanlı mesaj vermek için kiralık katillerini üzerimize salanlara misliyle cevap vereceğiz. Sözde müttefiklere diz çökmeyeceğiz. Ciğer yanmayınca göz yaşarmazmış. Bizim ciğerimiz yansa da düşman sevindirmemek için gözümüzden yaş dökmeyeceğiz. Bu barbar saldırının arkasındaki yabancı örgütler mutlaka netleşecektir. Hangi ülkelerin parmağı olduğu mutlaka netleşecek. Masumlara bomba ile saldıranlar şerefsiz kere şerefsizdir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.