Bahçeli:FETÖ ne kadar şerefsizse, PKK da aynısıdır

Bahçeli:FETÖ ne kadar şerefsizse, PKK da aynısıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin çok sert açıklamalarda bulundu.

Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Devlet Bahçeli'nin gündeminde 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi vardı. Şimdiye kadar yapılan hiç bir darbenin Türkiye'yi 15 Temmuz kadar sarsmadığının altını çizen Bahçeli 'Biz teröristleri dağlarda ararken bu caniler sinsi sinsi ordumuzun içine yuvalanmışlar." dedi.

PKK ve FETÖ arasındaki bağlantıya da dikkat çeken Bahçeli, PKK'nın 15 Temmuz darbe girişimini sürdürmeye çalıştığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;

"15 Temmuz'dan sonra 18 polisimiz, 17 de askerimiz terörle mücadele sırasında şehit düşmüştür. 35 vatan evladı FETÖ'nün ortağı PKK tarafından katledilmiştir. PKK, FETÖ'nün intikamını almak için vatan evlatlarına bomba yağdırmıştır. FETÖ ne kadar alçak ve şerefsizse PKK da aynısıdır. " 

İşte o konuşmadan satır başları

Türkiye, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonucu oluşan gerginliği her zaman hissetmektedir. Normalleşme arayışları istenilen seviyeye gelmemiştir. Türkiye, Darbe girişiminden çok çekmiştir. On yıllar boyunca darbelerin, siyasi ve ekonomik enkazlarını kaldırmakla uğraşılmıştır. Hiç darbe 15 Temmuz gibi vahşice olmamıştır. 

BİZ TERÖRİSTLERİ DAĞLARDA ARARKEN...

Biz teröristleri dağlarda ararken bu caniler sinsi sinsi ordumuzun içine yuvalanmışlar. Yüce dinimiz ardına saklanan, mevki ve mertebe elde eden bu insanlık artıklarının emelleri nasıl fark edilememiştir? Az kalsın Türkiye işgal ve imha edilecekti.  TSK'ya ahlak dışı yollarla nüfus eden bu yapı Meclis'i düşman gibi bombalamıştır. Milli birlik ve dayanışma FETÖ'yü durdurmuştur. Uzun zamandır özlemini duyduğumuz kardeşlik ve birlik tankların önüne geçmiştir. FETÖ Türkiye'ye pusu kurmuş, ülkeyi tuzağa çekmiştir. Elbette burada iktidarın günahları vardır ama bu süreçte siyasi suçlamalar bize bir şey kazandırmayacaktır. Devletin ve milletin bekası her türlü siyasi gayenin üstündedir.

BU HAİN GİRİŞİME İLK HAYIR DİYEN MHP'DİR

Türk milleti 15 Temmuz'dan itibaren nasıl kucaklaşıp, meydanlarda demokrasinin namusunu savunduysa, ülkenin istiklal ve istikbalina sahip çıkmalıdır. Herkes Türk kimliğinde buluşmalıdır. Başkentine ateş yağan bir ülkenin başka bir seçeneği yoktur. 
MHP yeni bir hareket değildir. 47 yıldır mücadelesini sürdürerek gelmiştir. Yarım asıra yaklaşan süre partimizin siyaset tecrübesini artırmıştır. MHP, kurulduğundan beri verdiği mücadele ile milli kimlik ve milli beka ile Türk siyasetinde yer edinmiştir. Bizim geçmişte dile getirdiğimiz önce ülkem ve milletim ve sonra partim ve ben bu görüşün tezahürüdür. Kamuoyu partimizin ne dediğine dikkat kesilmiştir. MHP temel meselelerde söz sahibi haline gelmiştir. 15 Temmuz'daki hain girişime hayır diyen MHP'dir. Bizim yerli ve milli oluşumuz lafta değildir. Biz bu vatanı karşılıksız sevdik derken kalpten söylüyorduk. MHP, Türk İslam ülküsünün şeref nişanesidir. 

15 TEMMUZ PKK TARAFINDAN SÜRDÜRÜLMÜŞTÜR

Pensilvanyalı teröristler, Türkiye'de iç huzuru bozmak için emir almışlardır. Bu sırada PKK işbaşındadır. Cinayet devriyesindedirler. FETÖ'nün boşluğu PKK tarafından doldurulmaktadır. Ülkemiz boyunduruk altındadır. Her tarafta hain ve melun vardır. 15 Temmuz'dan sonra 18 polisimiz, 17 de askerimiz terörle mücadele sırasında şehit düşmüştür. 35 vatan evladı FETÖ'nün ortağı PKK tarafından katledilmiştir. PKK, FETÖ'nün intikamını almak için vatan evlatlarına bomba yağdırmıştır. FETÖ ne kadar alçak ve şerefsizse PKK da aynısıdır. Şu rezilliğe bakınız ki Türk vatanında teröristler cirit atmaktadır. Son terörist teslim alınıp silahı alınmadıkça bu ülkeye huzur yoktur. 15 Temmuz kalkışması PKK tarafından namertçe sürdürülmektedir. 

ABD VE PAPA'YA SERT TEPKİ

Türkiye adeta adı konmamış bir savaştadır. Son günlerde yaşadıklarımız olağanüstü niteliktedir. FETÖ ve PKK saldırıları nasıl bir tehditle yüzyüze geldiğimizi göstermektedir. 680 vatan evladı şehit olmuştur. Felaket tablosu karşımızda, milli güvenliğimiz alarm zilleri çalmaktadır. ABD Merkez Kuvvetler Komutanı'nın sözleri, Yunanistan'da FETÖ'cülerin yanında yabancı bir istihbaratçı olduğu söylenmektedir. Türkiye'ye gelen ABD Genel Kurmay Başkanı'nın bunlara cevap vermek zorundadır. ABD niye 15 Temmuz'a karşı çelişkili mesajlar vermiştir? ABD, Suudi Arabistan'ın darbe girişiminden önceden haberi var mıydı? Papa'nın Türkiye'de ne olduğundan emin değilim sözleri nasıl yorumlanmaktadır? 

DELİL 15 TEMMUZ GECESİ TÜM TÜRKİYE'DİR

FETÖ ihanetiyle 239 vatan evladı şehit olmuştur. Başka bir ülkenin devlet başkanı darbe girişimini kınayamamıştır. Bunlarda yüz yoktur, vicdanları kurumuştur. ABD'de FETÖ melanetini kayıtsız ve şartsız lanetliyorsa, kendisini mehdi sanan meczubu Türkiye'ye iade eder. Bunun sızlanması yoktu, kabulü de mümkün değildir. Delil 15 Temmuz gecesidir, delil, darbeci teröristlerin rezil ifadeleridir, delil 1 dolarlardır, delil cinayet uçuşlarıdır. ABD Genel Kurmay Başkanı gelmişken Gölbaşı'ndaki Özel Harekat'a giderse, bu hainlerin eserlerini göreceklerdir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.