Bakan Avcı'dan "Ülkücü Komşulara" Mesaj

Bakan Avcı'dan "Ülkücü Komşulara" Mesaj

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, koalisyonu muhalefetin de istemediğini söyleyerek, "Sayın Bahçeli, maalesef ben halen çözebilmiş değilim, bu süreçte milli menfaatleri öne alan bir tutum içerisinde olamadı. Yani şu seçime bizi mecbur etmeyebilirdi

Bakan Avcı, Eskişehir Karadenizliler Kültür Dayanışma ve Yarımlaşma Derneği'ne yaptığı ziyarette 1 Kasım seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin bir ateş çemberinden geçtiğini dile getiren Bakan Avcı, şunları kaydetti:

"Tükiye'nin maceraya, fantaziye, bir takım koalisyon denemelerine falan tahammülü yok. Bunu en iyi yaşı müsait olan arkadaşlarımız, geçmişte yaşananları bilen arkadaşlarımız değerlendirir. Bu seçimlerde sadece tek tek her birimizin bu konuda karar vermesi yeterli değil. Aynı zamanda özellikle gençlere, bu geçmiş tecrübeleri yaşamamış olan gençlere muhtemel tehlikeleri, muhtemel sıkıntıları tane tane anlatmamız lazım. Şimdi ben bunu böyle söylediğim zaman bazıları 'Milleti tehdit mi ediyorsun' diyor. Tehdit etmiyorum. Manzara ortada. 7 Haziran'dan bugüne kadar yaşadıklarımız ortada. Üstelik diyorum Başbakan'da sık sık söylüyor, biz 1 saatte görev yapacak olsak sanki 30 sene görev başında kalacakmışız gibi işimize sahip çıkmaya çalıştık elhamdülillah. Bunu da bugüne kadar getirdik, ama 1 Kasım'dan sonra sıkıntılı bir süreç olursa gitmez. Adam, içeride ve dışarıda bu zaafı hissettiği anda pazarlığının çıtasını yükseltiyor. Buna fırsat vermeyelim. Özellikle ülkücü komşularımıza, arkadaşlarımıza bunu tane tane anlatalım. Sayın Bahçeli, maalesef ben halen çözebilmiş değilim, bu süreçte milli menfaatleri öne alan bir tutum içerisinde olamadı. Yani şu seçime bizi mecbur etmeyebilirdi. Biz bu 6 ayı böyle geçirmeyebilirdik."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum