Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Doğru bilgi aktarılmıyor

Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Doğru bilgi aktarılmıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile Adalet Bakanlığı'nın önüne yürüyerek, 6 yaşındaki kız çocuğunun istismar edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı'nın harekete geçmediğini iddia ederek, "Bu organiz

Bakan Bozdağ: Adalet Bakanlığı olan biten hakkında sessiz kalmadı. Ama belli ki Sn.Kılıçdaroğlu'na doğru bilgi aktarılmıyor.O yüzden yaptığım açıklamayı bir de buradan yazayım: Çocuğun cinsel istismarı; din, ahlak, hukuk ve kültür dahil ne kadar mukaddes değerimiz varsa hepsini çiğnemektir. Çocuğun cinsel istismarı,bir insanlık suçudur.

Mağdure Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunmuş, Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma açmış,gerekli tahkikatı yapmış, iddianame hazırlamış ve mahkemeye sunmuş, mahkeme iddianameyi kabul etmiş ve yargılama sürecini başlatmıştır. Yargılama süreci, kanunlarımızın öngördüğü usulde devam ediyor. Yargılama sonunda maddi hakikat,ortaya çıkacaktır. Yargıya güvenelim, yargılama sonucunu bekleyelim. Yargılama sonucunda hak da adalet de yerini bulacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.