Bakan Soylu, 'bacak kırma' ifadesini dikkat çekmek için söylemiş

Bakan Soylu, 'bacak kırma' ifadesini dikkat çekmek için söylemiş

Süleyman Soylu 'bacak kırma' ifadesi hakkında, 'Yargıya güveniyorum, çünkü bu konuda görevini tam yapıyor. Ben olayın büyüklüğüne dikkat çekmek için bu ifadeyi kullandım' dedi.

Hürriyet Gazetesinden Deniz Zeyrek'in bugün köşesinden aktardığı habere göre: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun polise yaptığı, "Okul etrafında uyuşturucu satıcıları görürseniz ayaklarını kırın, suçu bana atın" çağrısına bakışım değişti. Kendimi "Bakan da herhalde yargıya güvenmiyor. Ön kapıdan teslim edilen zanlıların arka kapıdan çıkmasına isyan ediyor" derken buldum.

Sonra bu görüşe körü körüne inanmaktansa kendisine "Siz de mi yargıya güvenmiyorsunuz? Neden öyle dediniz" diye sormanın daha mantıklı olduğunu düşündüm. Aradım ve sordum. Bakan Soylu, tereddüt etmeden şu yanıtı verdi:

"Yargıya güveniyorum, çünkü bu konuda görevini tam yapıyor. Ben olayın büyüklüğüne dikkat çekmek için bu ifadeyi kullandım. Kararlı olmalıyız, kararlılığımızı göstermeliyiz. Başka türlü dikkat çekemeyiz. İki yıldır bunu söylüyorum, hiçbir polis gidip ayak kırmadı."

Hürriyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.