Bakan Soylu’dan 28 belediye ile ilgili flaş açıklama

Bakan Soylu’dan 28 belediye ile ilgili flaş açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bize Kanun Hükmünde Kararname'nin verdiği yetki 15 gündür. 15 gün içerisinde 28 belediyenin yönetimi teröristte değil,...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bize Kanun Hükmünde Kararname'nin verdiği yetki 15 gündür. 15 gün içerisinde 28 belediyenin yönetimi teröristte değil, 28 belediyenin yönetimi Kandil'in talimatında değil, ay yıldızlı bayrağa kendini adamış insanların yönetimiyle devam edecektir. Sadece Güneydoğu ve Doğu'da değil Türkiye'nin hangi noktasında olursa olsun eğer bu konuda teröre bulaşmış, sadece PKK, KCK, Kandil terörüne değil, FETÖ terörüne de bulaşmış tüm belediyeler için de aynı şey geçerlidir" dedi.

Polis Akademisi Başkanlığı Fakülte ve Yüksekokulları'ndan 2016 yılında mezun olan 607 komiser yardımcısının mezuniyet töreni, Gölbaşı yerleşkesinde bulunan stadyumda gerçekleştirildi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak, emniyet daire başkanları ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Törende konuşan Bakan Soylu, ülkemizin özellikle son 14 yılda çok önemli bir değişim ve dönüşüm hareketi içerisine girdiğini ifade ederek, kamuda görev yapan bireylerin eğitiminin ayrı bir önem kazandığını ve günümüzde polisin sadece kelepçe ve tabanca ile görev yapan bir memur olmadığını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.