Bakanlık, özel kreşler için hala açıklama yapmadı

Bakanlık, özel kreşler için hala açıklama yapmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada "Anasınıfı ve benzeri eğitim sınıfı faaliyetlerine ara verilecektir." dedi. İçişleri Bakanlığı açıklamasında da "Anasınıf ve anaokullarının eğitim faaliyetine ara verilmesi" ifadesi yer

Bilindiği üzere, MEB'in verdiği yetki doğrultusunda il milli eğitim müdürlükleri yerel bazda, resmi okul öncesi eğitim kurumlarında, uzaktan eğitim kararı almaktaydı. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok il milli eğitim müdürlüğü, uzaktan eğitim kararı almıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada "Anasınıfı ve benzeri eğitim sınıfı faaliyetlerine ara verilecektir." dedi. İçişleri Bakanlığı açıklamasında da "Anasınıf ve anaokullarının eğitim faaliyetine ara verilmesi" ifadesi yer almıştır.

Ancak bu açıklamadan, resmi kurumların yanı sıra özel kreşlerin de uzaktan eğitime geçip geçmediği net olarak belirtilmemiştir.

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da sosyal medya hesabından sadece, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını paylaşmıştır.

Özel kreşlerde görev yapanlar, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan bu konuda net açıklama yapmasını talep ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.