Balıkesir Belediye Başkanı Uğur’dan istifa açıklaması

Balıkesir Belediye Başkanı Uğur’dan istifa açıklaması

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımızın hizmetindeyim" dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımızın hizmetindeyim" dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Ankara'da başladı. Toplantıda, 3 dönemdir Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini yürüten Kadir Topbaş'ın yerine yeni başkanın seçilmesi bekleniyor.

Kulislerde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifa edeceği, dün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Belediye Başkanı Uğur'un bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklama yapan Uğur, "Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısını bugün yapıyoruz. Her yıl Ekim ayında yapılan bu meclis toplantısında, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifa etmesi üzerine bir seçim maddesi de ilave edildi. Meclis toplantımızda, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek aday oldu. Ben de birinci başkan vekili olarak bu meclis toplantısına başkanlık yapıyorum. Şahsımla ilgili devamlı haber sitelerinde bir haber dolaşıyor. Bu haberler aslı olmayan, yalan, nereden üretiliyorsa üretilip servis edilen haberlerdir. Cumhurbaşkanımızla dün bir görüşme yapmadım ama maalesef bütün kanallarda, alt yazılarda, yapılan konuşmalarda istifa ile ilgili birçok spekülasyonlar oluyor. Partimizin sözcüsü Mahir Ünal'ın yaptığı basın açıklaması ve benim yapmış olduğum yazılı bir açıklama var. Biz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 17 yıldır kutlu yolculuğumuza devam ediyoruz. Ben Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımızın hizmetindeyim" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.