Bana Artık Hicran De dizisi son bölümüyle yeniden ekrana geldi

Bana Artık Hicran De dizisi son bölümüyle yeniden ekrana geldi

Kanal D'nin yeni dizilerinden Bana Artık Hicran De bu akşam ekrana geldi. Son bölümü ile çok konuşulacak olan dizide bu haftaya Hicran de Murat'ın gizli aşkı damga vurdu. Hicran duygularıyla baş başa. Bana Artık Hicran De kaldığı yerden devam ediyor.

Bana Artık Hicran De’nin yayın günü ve saati değişiyor. 3 bölüm ekrana gelen dizi, Pazar akşamları 20.00'de yayınlanıyordu. Reytinglerde Total’de geçen hafta ilk 10 içerisinde yer alan dizi, geçen Pazar yayınlanan 3. bölümüyle ise büyük bir düşüş yaşayarak Total’de 16. sırada yer bulabilmişti. Ancak dizi AB grubunda ise daha iyi bir performans göstererek yeni bölümüyle 3. sırada yer almıştı.
 
Kanal D reytinglerinden memnun olmadığı ve yayın gününü değiştirmeyi planladığı dizinin yeniden Pazar günü yayınlanmasına karar verildi. Yayın saati ise 22.15'e alındı.

4. bölüm fragmanı

 

Hicran duygularıyla baş başa...
 
Murat ve Lale'nin konuşmasına tanık olan Hicran, büyük bir şaşkınlık ve dehşet içerisindedir. Murat'ın beklenmedik kararı karşısında büyük bir üzüntü ve kızgınlık yaşayan Lale, Murat'ı ikna etmeyi başarabilecek midir? Recai, olanlar karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışsa da, Murat'a kızgındır.  Murat'ı yıldırmak için elinden geleni yapacaktır.  Mantığı ve duyguları arasında gelgitler yaşayan, duygularıyla yüzleşmeye korkan Hicran, Murat'ın ısrarı karşısında ne yapacaktır?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.