'Bank Asya'da hesabı olmak ihraç kriteri değil'

'Bank Asya'da hesabı olmak ihraç kriteri değil'

AK Parti Manisa Milletvekili ve Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, "Bank Asya'dan kredi çektim, en düşüğünü onlar veriyordu. Kriter olarak bu kabul edilmiyor zaten. 17-25 Aralık'tan sonra yatırılan çok paralar kriter. ByLock,

AK Parti Manisa Milletvekili ve Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, Habertürk TV'de açıklamalarda bulundu.

"İTİRAFÇILARI DİNLEYELİM DEDİK"

"Ümit Dündar paşa bütün bildiklerini anlattı. Başbakan, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Hulusi Akar, Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanı dışında dinlemediğimiz kimse kalmadı. Darbeyi yapanlar yerine itirafçıları dinleme teklifimiz var. Darbe ile itham edilen kişiler, yargılananların ne söyleyeceğini bilmiyoruz. İtirafçıları dinleyelim, gazetecileri dinleyelim dedik."

"ByLock'u isteyelim dediler, biz de isteyelim dedik. ByLock'u kullananlar sonradan FETÖ'nün eline geçtiğini öğreniyoruz. O nedenle bunu istediğimiz zaman sadece biz görelim, basınla paylaşmayalım dedim. Kişilerin özel hayatları, mahremiyetleri var. Yarın bir gün beraat edecekler bunlar belki. Başkanımız görüşmelerini yapıyor, komisyona istemiyoruz diye bir şey söylemedik"

"Bank Asya'dan kredi çektim, en düşüğünü onlar veriyordu. Kriter olarak bu kabul edilmiyor zaten. 17-25 Aralık'tan sonra yatırılan çok paralar kriter. ByLock, imamlık kriterleri var. Yurt dışına gidiş gelişleri var"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.