Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Bartın Üniversitesi Rektörlüğünden:

Bartın Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; başvuru formu ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, 3 adet Fotoğraf ve Yayın Listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen veya posta yolu ile başvuracaklardır.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; başvuru formunda sınava girecekleri yabancı dillerini belirterek ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, 3 Adet Fotoğraf ve Yayın Listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili Fakülteye/Yüksekokula şahsen veya posta yolu ile başvuracaklardır.

GENEL AÇIKLAMALAR:

*Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

*Adaylar ilana başvuralarını ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde ilgili birimlere yapacak ve evraklarını teslim edeceklerdir.

*Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi istenilen belgelerin bir tanesi eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

*Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

*Başvuracak adayların öğrenim belgelerinin ve askerlik durum belgelerinin aslı veya onaylı bir nüshasını teslim etmeleri gerekmektedir.

*Adayların, bütün yayın dosyalarında yüksek lisans tezi, doktora tezi, özgeçmiş, yayın listesi ve eğitim durumlarına ilişkin belgelerle birlikte yayınlarını ve özgeçmişlerini içeren bir CD'yi başvuracakları birime teslim etmeleri gerekmektedir.

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Üniversitemizde çalışan öğretim elemanlarından başvuruda hizmet belgesi istenilmemektedir.

İlanen duyurulur.

 

Birim/Bölüm

Anabilim Dalı/Program

Unvan

Derc.

Adet

İlanda Aranan Şartlar

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Eğitim Bilimleri

Eğitimde Ölçme ve Değ.

Yrd. Doç

1

1

Eğitimde Ölçme ve DeğerlendirmeEğitimi alanında Doktora yapmış olmak.

Güzel Sanatlar Eğitimi

Müzik Eğitimi

Yrd. Doç

1

1

Müzik Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Metalürji ve Malzeme Müh.

Seramik Malzemeler

Yrd. Doç

4

1

Metalürji ve Malzeme Bilimi Mühendisliği alanında Lisans mezunu olmak. Seramik Mühendisliği alanında Yüksek Lisans ve Doktora mezunu olmak.

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

Rekreasyon

Rekreasyon

Doçent

3

1

İlgili alanda Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak. Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi alanında Doçentlik unvanına sahip olmak

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.