Başbakan'dan Öğretmenlere FETÖ'cü Öğretmenler Uyarısı

Başbakan'dan Öğretmenlere FETÖ'cü Öğretmenler Uyarısı

Başbakan Yıldırım, "Sevgili öğretmenler,sizden önemli istirhamım, ne FETÖ'cü, ne de bölücü akımlara öyle yahut böyle hizmet eden meslektaşlarınıza asla müsamaha etmeyin, onları aranızda asla yaşatmayın." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım yeni öğretim yılının açılışı dolayısıyla Erzincan'da düzenlenen törende önemli açıklamalarda bulundu. 

Başbakan Yıldırım; "Ne FETÖ'cü, ne de bölücü terör örgütlerine öyle ve ya böyle ilişkisi bulunanlara müsamaha göstermeyin, aranızda barındırmayın" dedi.

ÖĞRETMENLERE UYARI

Başbakan Binali Yıldırım şu açıklamaları yaptı: "Bu ülkede maalesef FETÖ mensupları pek çok kuruluşa sızıp devleti yıkma çalışmalarını acımasızca sürdürdüler. 15 Temmuz'da bunların foyaları çıktı. Ne FETÖ'cü, ne de bölücü terör örgütlerine öyle ve ya böyle ilişkisi bulunanlara müsamaha göstermeyin, aranızda barındırmayın."

"Geçtiğmiz günlerde Bakanlar Kurulu'nda aldığımız kararda, eğitim sistemininin altyapısına çok büyük yatırım yaptık. Fatih Projesi dünyada yok. Eğitim öğretim internette var, e-dersler var. Bilişimin bütün imkanlarını kullanarak bütün dünyaya açılabiliyorsunuz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.