Başkan yardımcısının bu fotoğrafına tepki yağdı

Başkan yardımcısının bu fotoğrafına tepki yağdı

Giresun'un Piraziz Belediyesi 2014'den bu yana CHP'de bulunuyor. Başkan Hüseyin Görgülüoğlu, 31 Mart seçimlerinde de başkanlığı 2. kez kazandı. Görgülüoğlu'nun başkan yardımcısının hareketi ise büyük tepki topladı.

Giresun'un Piraziz Belediyesi 2014'den bu yana CHP'de bulunuyor. Başkan Hüseyin Görgülüoğlu, 31 Mart seçimlerinde de başkanlığı 2. kez kazandı. Görgülüoğlu'nun başkan yardımcısının hareketi ise büyük tepki topladı.

Piraziz İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Y., av amacıyla gittiği Bayburt'ta onlarca kuş avladı. Avladığı kuşlarla da "Üç Hilal" amblemi yaptı. Gökhan Y., bu görüntüleri de Bozkurt işareti eşliğinde sosyal medya hesabından paylaştı.

'EŞİM DE ÇOK KIZDI'

Tartışma yaratan fotoğrafıyla ilgili olarak soruları yanıtlayan Gökhan Y., "Avcıların avdan sonra çektirdiği klasik fotoğraflardan biri, özel bir amacı yok" dedi ve şunları söyledi: "O şekilde poz vermek de, arkadaşımızdan çıkan bir fikirdi. Kıramadık öyle yaptık. O hayvanların hepsini insani olarak da tüketiyoruz. Eşim de bu görüntüye tepkigösterdi. Ondan sonra bu konularda hassasiyet göstermeye başladık. Ava gidip sporumuzu yapıyoruz ama bunu artık gösteriş mevzusu yapmıyoruz."

Ali Ekber Ertürk SÖZCÜ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.