"Batsın iktidarınız" diyen şahıs, provokatör çıktı

"Batsın iktidarınız" diyen şahıs, provokatör çıktı

Terör örgütü PKK'nın 35 kişiyi katlettiği terör saldırısı sonrası kim olduğu belli olmayan bir kişi canlı yayında isyan etmiş, "Batsın iktidarınız" demişti. Hayatını kaybedenlerden birinin akrabası olduğu iddia edilen kişi, kadrolu provokatör çıktı.

Ankara'da 35 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını bile hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görevinden etmek için bir malzeme olarak kullanmaya çalışan çevreler, Gezi Vandallığı döneminde öğrendikleri algı operasyonlarını uyguladı.

Olaydan hemen sonra, haber kanallarının hiçbirinde yer almayan ve terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen Hayat TV gibi adı sanı duyulmamış bir kanalda isyan eden ve şehit yakını olduğu ileri sürülen kişi konuşturulmuş ve"Batsın başkanlığınız, batsın sizin iktidarınız" demişti.

SÖZCÜ İLE PKK GAZETESİ AYNI MANŞETİ ATTI

Hayatını kaybedenlerden birinin akrabası olduğu iddia edilen kişinin sözde isyanı, ertesi gün PKK'nın yayın organı Özgür Gündem ve Sözcü'de manşet olmuş, açıkça halk nezdinde bir algı yarışı başlatılmıştı.

 

ŞEHİT YAKINI DEĞİL, PROVOKATÖR BİRİ ÇIKTI

PKK'ya yakınlığıyla bilinen TV kanalına konuşup, "Batsın başkanlığınız" diye isyan eden kişinin katliamda şehit düşen bir kimsenin yakını değil, her olayda karşımıza çıkan provokatör olduğu anlaşıldı.

HABER10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum