Bedelli askerlik mi çıkıyor? Binali Yıldırım'dan bomba açıklama

Bedelli askerlik mi çıkıyor? Binali Yıldırım'dan bomba açıklama

2017 yılında bedelli askerlik çıkacak mı? Üç milyon kişinin merakla beklediği bedelli askerlik ile ilgili gelişme var? 02 Haziran cuma günü itibariyle Binali Yıldırım bomba bedelli askerlik açıklamasında bulundu.

02 Haziran itbariyle Bedelli Askerlik son durum ne? sorusu milyonlarca gencimizi yakından ilgilendiriyor. 2017'de bedelli askerlik çıkar mı? Başbakan Binali Yıldırım'la görüşen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den bedelli askerlik bekleyenleri heyecanlandıran bir açıklama geldi. Son gelen açıklamalara göre 2.8 milyon tecilli, 500 bine yakın bakaya genç bulunuyor.

İşte Binali Yıldırım'dan flaş bedelli açıklaması

Görüşmede Destici bedelli askerlik ile ilgili de dikkat çeken bir çıkış yaptı. Buna karşı olduklarını ancak bedelli askerliğin çıkması durumunda elde edilen gelirin SMA hastalarına aktarılması talebini de iletti. Destici, gazetecilerin "Bedelli askerlik gündemde mi?" sorusuna, "Milyonların talebi var, SMA hastaları ile ilgili böyle bir teklifte bulunduk. Geçmişte 1-2 defa çıktı. Savunma Sanayi'nin de kaynağa ihtiyacı var. İki kesim arasında paylaştırılabilir" derken, "Bedelli konusunda başbakan bir adım atılacağını söyledi mi?" sorusuna da Destici, "Ben o konuda iyimser olduğunu gördüm. SMA hastalarına verilmesi konusunda" yanıtı vermesi dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.