Berat Albayrak'ın dönüş tarihi belli oldu! İşte kabinedeki yeni görevi

Berat Albayrak'ın dönüş tarihi belli oldu! İşte kabinedeki yeni görevi

Gazeteci Ali Tarakcı, konuk olduğu bir programda eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın tekrar görev alacağını iddia etti.

Gazeteci Ali Tarakcı, konuk olduğu gerçektivi adlı youtube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden olaylı bir şekilde istifa eden ve sırra kadem basan Berat Albayrak'ın tekrar görev alacağını iddia eden Gazeteci Ali Tarakcı, "Berat Albayrak’ın dönüşü için, aile içinde hem de devlet içinde mücadele var. Berat Albayrak, Eylül olmadan Bakanlar Kurulu’nda yerini alacak." ifadelerini kullandı.

ALİ TARAKÇI: ALBAYRAK EYLÜL'DE GÖREVE DÖNÜYOR

Ali Tarakcı’nın yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

“Bu işin kocaman bir provokasyon, organize bir iş olduğunu düşünüyorum. İtibar itibar diyenler, itibar sadece seçilmişlere ait değildir. Vatandır, altıdır üstüdür. Ne altını ne üstünü katlettireceksiniz. Onun için seçiliyorsunuz, Tek kutsal olan can, yerin altı ve üstündeki candır.

HDP’nin Kürtler üzerinden kaos planı olduğunu görüyorsa, yapacağı çağrı bellidir: PKK Türkiye topraklarında şiddeti bırakmalı ve çekilmelidir!

Berat Albayrak’ın dönüşü için, aile içinde hem de devlet içinde mücadele var. Berat Albayrak, Eylül olmadan Bakanlar Kurulu’nda yerini alacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.