Bilal Erdoğan: Biz niye bu gavurların peşindeyiz?

Bilal Erdoğan: Biz niye bu gavurların peşindeyiz?

TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, "Kendi sanayimizi oluşturmamız Avrupa’nın işine gelir mi?' Avrupa özentilerine sesleniyorum; 'Biz niye bu gavurların peşindeyiz?' Ne gerek var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, TÜGVA Giresun İl Temsilciliği'nin açılışına katıldı. Geniş güvenlik önleminin alındığı açılışta konuşan Erdoğan, değerlerine yabancı, geçmişine düşman olarak değil, geçmişinden güç alan, değerleriyle özgüven kazanan, dünyada eziklik ve kompleks içinde olmayan, dünyaya meydan okuyan bir gençlik yetiştirmek istediklerini söyledi. Türkiye’de hiçbir şeyin 'Milli' olarak yapılmasına olanak tanımadığını belirten Bilal Erdoğan, şunları söyledi;

"Bize 'Gerici' diyenler 'Gerici' diyedursun. Bunlar bu ülkeyi bir adım ileriye götürmeyenlerdir. Bize 'Gerici' diyenler, Batı’nın elbisesini alan,müziğini dinleyen, filmini seyreden, yemeğini yiyenlerdir. Başka bir özelliği yok. Batı’nın ilmini fennini aldın mı? Hayır. Bilakis bu ülkede ilk defa milli uçak yapmak isteyen çıktı, kafasına vurdular. İlk defa milli otomobil üzerinde çalışıldı, projeyi öldürdüler. Bu ülkede hiçbir şeyin milli olarak yapılmasına olanak tanımadılar. Şimdi, kendi uçağımızı, tankımızı, tüfeğimizi yapar hale geldik. Kendi sanayimizi oluşturmamız Avrupa’nın işine gelir mi. Avrupa özentilerine sesleniyorum. Biz niye bu gavurların peşindeyiz. Ne gerek var? Biz dünyaya millet nedir öğretmişiz. Biz dünyada zulümler olmasın diye kılıç kuşanan, at binen, ok atan bir ecdadın torunlarıyız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum