BİLSEM 2020 sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

BİLSEM 2020 sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

BİLSEM'e giren öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 2020 BİLSEM sınavları yakından takip ediliyor. BİLSEM sınavına kayıt yaptıran öğrenciler için grup tarama testi sınavları..

BİLSEM'e giren öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

BİLSEM grup tarama uygulaması, 1. 2. ve 3. sınıf seviyelerinde tablet bilgisayarlarla yapılıyor. 4 Ocak tarihinde başlayan ve hafta sonları gerçekleşen BİLSEM sınavları 19 Nisan tarihinde sona erecek.

BİLSEM 2020 grup tarama sonuçları 22 Nisan'da meb.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak.

Bireysel sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bireysel değerlendirme sınavı ise 1 Haziran-28 Ağustos tarih aralığında gerçekleşecek. Bu sınavın sonuçları ise 4 Eylül 2020 tarihinde açıklanacak. Sonuçlara, Milli Eğitim Bakanlığının "www.meb.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek.

BİLSEM kaç saat sürüyor?

Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri öğrenci seçim aşamalarında grup tarama testi 4 Ocak tarihinde başladı. Hafta sonu gerçekleşen sınavlar 19 Nisan tarihinde sona erecek. Öğrencinin sınava hangi tarihte ve saatte gireceği BİLSEM giriş belgelerinin üzerinde yazıyor. BİLSEM sınavı 20-25 dakika ile 45 dakika arasında sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.