BİLSEM Öğrenci Seçme Takvimi ve Kılavuzu Yayımlandı

BİLSEM Öğrenci Seçme Takvimi ve Kılavuzu Yayımlandı

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama Kılavuzu Yayımlandı. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı BİLSEM Öğrenci Seçme Takvimi ve Kılavuzu Yayımlandı.

Bilim ve sanat merkezleri; okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel  yetenekli  öğrencilerin  (resim,  müzik  ve  genel  zihinsel  yetenek)  örgün  eğitim  kurumlarındaki  eğitimlerini  aksatmayacak  şekilde  bireysel  yeteneklerinin  farkında  olmalarını  ve  kapasitelerini  geliştirerek  en  üst  düzeyde  kullanmalarını  sağlamak  amacıyla  açılmış  olan  bağımsız  özel  eğitim  kurumlarıdır.  

Bu  merkezlerde  öğrenciler  uyum, destek eğitimi, bireysel yetenekleri fark ettirme, özel yetenekleri geliştirme ve  proje üretimi/yönetimi alanlarında düzenlenmiş eğitim programlarına alınırlar. 

Özel yetenekli öğrencilerin kendi potansiyellerini anlamaları, kendilerine ve  topluma  katkıda  bulunabilmeleri  için  okullarda  verilen  eğitimin  ötesinde  farklılaştırılmış  bir  eğitim  programı  sunan  bilim  ve  sanat  merkezleri,  81  ilde  116  merkezde  hizmet  vermektedir. 

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı BİLSEM Öğrenci Seçme Takvimi ve Kılavuzu İçin TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.