Binali Yıldırım ve Bülent Arınç'a yeni görev!

Binali Yıldırım ve Bülent Arınç'a yeni görev!

Üçe çıkarılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Yardımcılıklarına Binali Yıldırım ile Bülent Arınç'ın getirileceği iddia edildi.

Son Başbakan Binali Yıldırım'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir görev verileceği Ankara kulislerinde bir süredir konuşuluyor.

Binali Yıldırım, önceki gün kabinede revizyon olması durumunda kabineye gireceği iddiaları ile ilgili, "Cumhurbaşkanımızın gerek kabine konusunda, gerek de diğer konularda hangi adımlar atacağını kendisi karar verecektir. Ülkemizin geleceği için, milletimizin refahı için, sorunların çözümü için biz bugüne kadar gayret ettik ve bugünden sonra da gayret edeceğiz. Pozisyonun bir önemi yok" cevabını vermişti.

Binali Yıldırım ve Bülent Arınç'a yeni görev
Yeniçağ'da yer alan habere göre, Binali Yıldırım, devletin 2 numaralı koltuğuna oturacak. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı Başyardımcılığı ve Cumhurbaşkanı vekilliği pozisyonlarının hazırlanması için talimat verdiği ve Binali Yıldırım’ı bu şekilde Cumhurbaşkanlığı bünyesinde değerlendireceği iddia edildi.

Üçe çıkarılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Yardımcılıklarına getirilmesi beklenen isimlerden birinin de Bülent Arınç’ın olabileceği iktidar kulislerinde konuşulanlar arasında.

Yeni Akit

Eğitim Bir Sen'in Toplu Sözleşme Talepleri 2019

Eğitim Bir Sen'in Toplu Sözleşme Talepleri 2019

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum