Binali Yıldırım'ın kardeşinden Kızılay'a ağır sözler!

Binali Yıldırım'ın kardeşinden Kızılay'a ağır sözler!

Binali Yıldırım'ın kardeşinden Kızılay'a ağır sözler!

Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Askıda Pizza’’ kampanyası nedeniyle Kızılay'a tepki gösterdi.

Milli Gazete'de yer alan habere göre Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım bir dönem görev aldığı Kızılay'a “Askıda Pizza’’ kampanyası nedenile tepki gösterdi.

İlhami Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Acaba daha ne saçmalıklar göreceğiz ve duyacağız merak ediyorum" dedi.

"REKLAM KOKAN KAMPANYA"

İlhami Yıldırım'ın Kızılıya'ın “Askıda Pizza’’ kampanyasına ilişkin sosyal medyada yayınladığı açıklama şu şeklide;

"Eskiden fırınlarda sessiz sedasız "askıda ekmek" olurdu. Mahalleli bir kendine bir askıya ekmek alırdı. Şimdi bazıları işin şeklini değiştirmişler. Pizza yapmışlar.
Yarın da lahmacun mu yapılacak? Susayım diyorum ama vicdamını susturamıyorum. Özelde gördüğüm yanlışları söyledim diye" kötü adam, koltuk sevdalısı, tekere çomak sokan, kör muhalif" dediler.

Bu ithamları kabul etmedim, etmeyeceğim lakin sükunetimini koruyarak belirtmek isterim ki; Bu ve benzeri yardımlaşma ahlakına sığmayan, reklam kokan ve ihtiyaç sahiplerini rencide edecek, milletimizin yardımsever vicdanına sığmayan hiçbir kampanyayı desteklemiyorum."

Hatırlanacağı üzere, MHP’nin başlattığı 'Askıda Ekmek' kampanyası uzun süre tartışma konusu olmuştu.

Öte yandan, 12 Aralık 2018'de Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesi nin kararıyla Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım'ı Kızılay'ı seçime götürmek için kayyım olarak göreve gelmişti.

Kaynak : Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.