Bingöl'deki Vatandaşa Küfür Ettiğini Kabul Eden İYİ Partili Lütfü Türkkan Özür Diledi

Bingöl'deki Vatandaşa Küfür Ettiğini Kabul Eden İYİ Partili Lütfü Türkkan Özür Diledi

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de yaşanan olay sonrası bir video yayınlayarak özür diledi. Türkkan konuşmasında, "Gelinen o sinir gerginliği, o sıkıntılı durum sonucu hiç yapmamam gereken bir şey yapmışım, hakaret etmişim.

AKŞENER'DEN ÖZÜR DİLEDİ ŞEHİT AĞABEYİNDEN ÖZÜR DİLEMEDİ

Kamuoyunun tepkileri üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Türkkan'ın özür videosunda, Genel Başkanı Meral Akşener'den özür dilemeyi aksatmazken, iğrenç küfürler sarf ettiği şehit ağabeyini pas geçmeyi tercih etti.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın ifadeleri şu şekilde:

Bingöl'de daha önce Sayın Meral Akşener'e sosyal medyadan hakaret ve küfür eden bir vatandaş karşımıza çıkarak şimdi burada ifade etmek istemediğim birtakım lafları söylemeye devam etti. Ben de onu o kalabalıktan uzaklaştırmak isterken hiç yapmamam gereken bir şey yapmışım, hakaret etmişim, kötü sözler söylemişim. Bunlar hiç hoş olmayan bana da yakışmayan ifadeler. Ben o yüzden başta bütün milletimizden, bir kadın olması hasebiyle Genel Başkanımızdan özür diliyorum. Doğru bir iş değildi bu, yanlıştı ama o sinir gerginliği, o atmosferin getirdiği fazla heyecan şimdiye kadar doğru bulmadığım hatayı yapmaya sevk etti. Tekrar tüm milletimizden özür diliyorum.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.