Bir Yalancı ve Mum Hikayesi: Ankara Kuşu

Bir Yalancı ve Mum Hikayesi: Ankara Kuşu

Bir süredir tweter üzerinden açtığı “Ankara Kuşu” adlı hesapla özellikle ülkemizin önemli sivil toplum örgütlerini mesnetsiz iddialarla hedef alan O.K. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından yürütülen FETÖ kapsamlı operasyon ile sabahleyin...

Bir süredir tweter üzerinden açtığı “Ankara Kuşu” adlı hesapla özellikle ülkemizin önemli sivil toplum örgütlerini mesnetsiz iddialarla hedef alan  O.K.  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından yürütülen FETÖ kapsamlı operasyon ile sabahleyin Gebze’de bulunan evinde gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere Ankara’ya getirildi.

Tweter üzerinden ülkemizin en önemli ve en büyük örgütlü gücü olan, kritik zamanlarda gösterdiği refleksler ile ülkemiz için vazgeçilmez kıymette bir sivil toplum örgütü olan MEMURSEN’i  asılsız iddialar ile yıpratmaya çalışan,  Sayın Genel Başkan Ali Yalçın’ı kendisine muhatap edebilmek için yerli yersiz ve asılsız twetler atan O.K. ve arkasındaki gücün  şer planına Sayın Genel Başkan Ali Yalçın’ın dik duruşu üyelerinin sarsılmaz iradeleri  ile böylesi şer bir oluşuma MEMURSEN prim vermemiş ve en büyük gücünün örgütlülüğü olduğunu bir daha göstermiştir. Böylesi şer bir oluşumun ilk hedef olarak neden MEMURSEN’i seçtiği de ülkemizin geleceği için MEMURSEN’in varlığının önemini ifade açısından mühimdir.

O.K. ve arkasındaki oluşum MEMURSEN’in yanı sıra Türk Kızılay’ını, çeşitli cemiyetlere ait sivil toplum örgütlerini asılsız iddialarla hedef almış, özellikle milletin zor zamanlarda bu güçlüklerle baş etme refleksleri olan kritik sivil toplum yapılarını çökertme adına eylem sürdürmüşlerdir.  Kısa zamanda pek çok takipçiye oluşan O.K ve arkasında onu destekleyen oluşumun profesyonel harp teknikleri kullandıkları ve arkasında başkaca şer odaklarının desteğini aldıkları muhakkaktır. Ülkemizin daha önceki darbe girişimlerinde kendilerine karşı en sert mukavemeti gösteren ve asla yılgınlık göstermeyen, örgütlü yapısı ile en hızlı tepkiyi veren sivil toplum örgütleri üzerinden bir savaş açmış ve ülkemize diz çöktürmek adına her türlü iftirayı haber diye yazmaktan da beri durmamışlardır.

Ankara Kuşu tweter hesabının saldırıları esnasında aynı kaynaktan beslendiği aşikâr olan ve bu süreçte ülkemizin gözbebeği MEMURSEN, Türk Kızılay’ı gibi sivil toplum örgütlerini en aşağılık haberler ile yıpratmak gayretinde olanlar ve O.K.’nin ardındaki karanlık güç de aydınlatılmalıdır. Ülkemizin güvenliğini sağlayıcı en önemli güç sivil toplum örgütlenmeleridir. Profesyonel harp tekniği ile ülkemize savaş ilan edenler, FETÖ ile başaramadıkları darbeyi gerçekleştirmek adına başkaca yollar deneyenler ve kendilerine mâni olan sivil toplum örgütlerini aşağılık ithamlar ile yıpratma gayretinde olanlar, FETÖ ile ortak iş tuttukları meydanda olanlar da araştırılmalı ve müsebbipleri ortaya çıkarılmalıdır. Değilse O.K. sadece görünen buzdağının bir parçasıdır. Arkasındaki güç ortaya çıkarılmadığı müddetçe de bu saldırılar sürecektir.

Bu yaşanan süreç göstermiştir ki derdi milletimiz, hülyası memleketimizin bekası olanlar birtakım müfterilerin haberleri ile değil Sayın Genel Başkan Ali Yalçın’ın işaret ettikleri ile yola devam etmelidir. Milletimizin en büyük şansı MEMURSEN gibi örgütlü devasa bir sivil topluma sahip olmasıdır.  Milletimizin bekasını sürdürmenin en önemli faktörü de sivil toplum örgütlerindeki örgütlülüğü devam ettirmek ve siperden ayrılmamaktır.

İbrahim Hakkı Celis

memurpostasi.com

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.