Bu Tarz Benim 15 Ekim programı izle

Bu Tarz Benim 15 Ekim programı izle

Bu Tarz Benim programı izle. 15 ekim Bu Tarz Benim programı HD izle. Bugün neler oldu? 15 Ekim Bu Tarz Benim programı donmadan hd izle. İşteShow TV full HD Bu Tarz Benim izle.

Bu Tarz Benim programı izle. 15 ekim Bu Tarz Benim programı HD izle. Bugün neler oldu? 15 Ekim Bu Tarz Benim programı donmadan hd izle. İşteShow TV full HD Bu Tarz Benim izle

 Show ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından bir tanesi olan Bu Tarz Benim en yeni bölümü olan 15 ekim bölümü ile karşınızda özellikle bayanların takip ettiği yarışma programı herkesin seveceği cinsten. Programda çalınan yabancı şarkılar bile çok güzel. Gerçekten herkesin izlemesi gereken bir program olan Bu Tarz Benim sizlerle.

 Bu Tarz Benim 15 Ekim full hd tek parça izle,15 Ekim Canlı Show TV,15 Ekim Bu Tarz Benim son bölüm neler oldu Yorum Yap Yazdır Facebook'ta Paylaş Buradasınız:  15 Ekim 2014 Çarşamba 10:12 Bu Tarz Benim 15 Ekim full hd tek parça izle,15 Ekim Canlı Show TV,15 Ekim Bu Tarz Benim son bölüm neler oldu Bu Tarz Benim programı izle. 15 ekim Bu Tarz Benim programı HD izle. Bugün neler oldu? 15 Ekim Bu Tarz Benim programı donmadan hd izle.

Show ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından bir tanesi olan Bu Tarz Benim en yeni bölümü olan 15 ekim bölümü ile karşınızda özellikle bayanların takip ettiği yarışma programı herkesin seveceği cinsten. Programda çalınan yabancı şarkılar bile çok güzel. Gerçekten herkesin izlemesi gereken bir program olan Bu Tarz Benim sizlerle. Birbirinden başarılı jüri üyelerinin yer aldığı Bu Tarz Benim yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Jüri üyeleri, Bu Tarz Benim yarışmacısını özgüvenini göstermesi için dans etmesini istedi. Israrlara dayanamayan yarışmacı Gizem Güler dans etti.

Bu Tarz Benim'de yarışmacı zorla oynadı! Oryantel Şov da Vardı: Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı ve Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun jüri üyeliğini üstlendiği Bu Tarz Benim haftaiçi her gün Show TV ekranlarında. En şık kadın olmak zor mu, tarz nasıl yaratılır, nerede ne giyilir? sorularının yanıt bulduğu Bu Tarz Benim programının dünki bölümünde ilginç anlar yaşandı. “Bu Tarz Benim”, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel 12 yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren “Bu Tarz Benim”, tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.

Yarın gece yayınlanacak olan Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde, Bülent Serttaş konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar. “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”, yine birbirinden ilginç gösteriler ve birbirinden ünlü konuklarla renklenecek. Bu hafta; tüm dünyayı kesen ünlü modacı Adam Saaks’ı konuk olarak ağırlayacak. Heidi Klum, Justin Timberlake, Katy Perry, Shakira, Eminem, Britney Spears, Karolina Kurkova, Carmen Electra, Mariah Carey, Paris Hilton, Lindsay Lohan gibi birçok ünlü isimle çalışan Adam Saaks, ilk kez Türkiye’de makasıyla büyük bir şov gerçekleştirecek. İzleyicinin gözü önünde sıradan kıyafetleri sadece makasını kullanarak yepyeni bir forma sokan Adam Saaks, büyük gala gecesinde Ivana Sert’i de birlikte çalıştığı ünlüler listesine eklemek istiyor. “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”nde bu hafta Soner Sarıkabadayı, en güzel şarkılarıyla renk katacak. Modanın kalbinin attığı programda bu hafta,

Ertan Kayıtken defilesi yer alacak. Tuğba Karaca gibi ünlü mankenlerin yer alacağı defilede 2014-2015 kreasyonları sergilenecek. Yarışmacılar bu hafta, şov dünyasının ikonlarını ya da 80’li yılları podyuma taşıyacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan ve rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen bir kişi, jüri tarafından oy birliğiyle elenerek yarışmaya, hayallerine veda edecek

BU TARZ BENİM 15 EKİM İZLEMEK İÇİN TITKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.