'Bu yıl 166 milyon ders kitabını ücretsiz dağıttık'

'Bu yıl 166 milyon ders kitabını ücretsiz dağıttık'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuşuyor. 3 Kasım tarihinde AK Parti iktidarının 17. yılını geride bıraktıklarını kaydeden Erdoğan, "Ortaya çıkan manzara tarihi bir değişime işaret ediyor" ifadesini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Geçtiğimiz cumartesi günü önemli bir yıl dönümünü geride bıraktık. 3 Kasım tarihinde AK Parti iktidarının 17. yılını geride bıraktık. Ortaya çıkan manzara tarihi bir değişime işaret ediyor. Milletimiz her seçimde tercihini AK Parti'den yana koyarak muassır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma isteğini göstermiştir.

16 yılda 14 seçimle milletimizin karşısına çıktık, her defasında durmak yok, yola devam mesajı aldık. Ülkemize ve milletimize kazandırdığımız eserleri hatırladığımızda bu teveccühün boşa olmadığını görüyoruz.

SİZLERE GERÇEKLERİ ANLATIYORUM

Eğitim davası bu milletin asırlardır üzerinde durduğu ancak bir türlü istediği neticeyi alamadığı bir durumdur. Eğitimin bütçesini 10 milyar liradan 120,2 milyar liraya çıkartarak bütçede ilk sıraya yükselttik. Demek ki 1'e 12. Sadece bu yıl 166 milyon ders kitabını ücretsiz dağıttık. Ben sizlere gerçekleri anlatıyorum. Havadan sudan konuşmuyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.