Bülent Arınç Davutoğlu ve Babacan’a sahip çıktı!

Bülent Arınç Davutoğlu ve Babacan’a sahip çıktı!

AK Parti'den ayrılıp yeni parti kurmaya hazırlanan isimler hakkında konuşan Bülent Arınç, "Yeni parti kuranları kötü sıfatlarla anamam. Biz onlarla birlikteydik, bütün başarılarımızda onlar vardı" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Manisa'da babası Ekrem Pakdemirli adına düzenlediği 'Baba Dostları ile Buluşma' yemeğine katıldı. 

Eski Meclis Başkanı Arınç, AK Parti'nin bir yenilenme ihtiyacı duyduğunu belirterek, "17 yıldan bu yana tek başına iktidar olan bir parti, kendi içinde bir yenilenme ihtiyacı duyuyor, son sonuçlara bakarak 'Artık yeniden güçlü bir teşkilat olmalıyız, siyaseti yeniden yorumlamalıyız, içerideki ve dışarıdaki sorunlarımızı tekrar ilk günkü aşkla yeniden bismillah deyip çözmeye çalışmalıyız' diyor" ifadelerini kullandı. 

"ONLAR HAKKINDA KÖTÜ KONUŞAMAM"

Arınç şöyle konuştu:

"Bu partiden bir kısım insanlar ayrılarak parti kurma hevesine girdiler. Partinin gücünü korumak, eskisinden daha iyi hale getirmek lazım. Ayrılmalar hiçbir zaman faydalı olmadı."

"Ayrılmak isteyenler bizim insanlarımız. Hiçbirisi hakkında kötü bir şey söyleyemem" diyen Arınç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazı boşboğazların yaptığı gibi kötü sıfatlarla onları anamam. Biz onlarla birlikteydik, bütün başarılarımızda onlar vardı. Ama şimdi bir fitne koptu içimizden ve ayrılmak istiyorlar. Biz bize yakışanı yapmalı, eski liderlerin yaptığı gibi toparlayıcı ve bütünleştirici olmalı, herkesi kucaklamalıyız. Herkese vefa borcumuz olduğunu hatırlamalıyız. Göreceksiniz o zaman kimsenin kafasında ayrılık diye bir düşünce olmayacak."

Kaynak: karar.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.