Bylock Kullanan, Bank Asya'ya Para Yatıran Öğretmene 10 Yıl Hapis İstemi

Bylock Kullanan, Bank Asya'ya Para Yatıran Öğretmene 10 Yıl Hapis İstemi

FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu ve örgütün finans kaynağı olan Asya Katılım Bankasına düzenli olarak para yatırdığı iddia edilen öğretmen Atilla M. hakkında, 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu ve örgütün finans kaynağı olan Asya Katılım Bankasına düzenli olarak para yatırdığı iddia edilen öğretmen Atilla M. hakkında, 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) gizli mesajlaşma programı "ByLock" programını kullandığı ve örgütün finans kaynağı Asya Katılım Bankası'na düzenli olarak para yatırdığı öne sürülen öğretmen Atilla M.'nin 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi istendi.

Zaman Gazetesi, Sızıntı Dergisi ve diğer yayın organlarının değişik tarihlerdeki yayınlarının sanığın evinde bulunduğu aktarıldı.

İddianamede, örgütle irtibatlı olduğu belirtilen Aktif Eğitim Sendikasına (Aktif Eğitim-Sen) üye olup örgütün darbe girişiminden sonra üyelikten ayrıldığı ifade edildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.