'Çakarlı araç' olayında açığa alınan polis ifade verdi

'Çakarlı araç' olayında açığa alınan polis ifade verdi

İstanbul'da çakar kullandığı iddiasıyla İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ile tartışma yaşayan polis memuru N.Ç., yaptığı şikayetle ilgili olarak savcılığa ifade verdi. N.Ç., savcılıkta İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı M.Ç. ve İl Milli Eğitim...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında şikayetçi olarak ifade veren polis memuru N.Ç.'nin, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yelkenci hakkında "tehdit ve görevi yapmaya engel olma", İl Emniyet Müdür Yardımcısı M.Ç. hakkında ise "görevi kötüye kullanma, hakaret, mobbing" suçlarından şikayetini tekrar ettiği öğrenildi.

50 DAKİKA BEKLETİLDİĞİ İDDİALARINI YALANLADI

Habertürk Haber Merkezi'nden Serdar Kulaksız'ın haberine göre, Polis memuru N.Ç.'nin avukatı Bilal Yurtçu, müvekkilinin verdiği ifade ile ilgili olarak durdurulan araçta bulunan kişilerin 10 dakika kimlik vermediklerini ve daha sonra telefon trafiği yaşandığını bu nedenle 20 dakika kaybedildiğini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Yelkencinin aracının 50 dakika bekletildiği iddialarının doğru olmadığını ifade eden Yurtçu, yaşanılan olay sırasında araçta bulunan kişilerin müvekkiline tehditte bulunduklarını, daha sonra olay yerine gelen emniyet müdür yardımcısının ise müvekkiline hakarette bulunduğunu savcılıkta söylediklerini anlattı.

Yurtçu, olaydan sonra açığa alınan müvekkili ile ilgili olarak da itirazda bulunacaklarını söyledi.

Haber Türk

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.