Caner'in sözleşme detayları ortaya çıktı!

Caner'in sözleşme detayları ortaya çıktı!

İnter'e transfer olan Caner Erkin'in sözleşme detayları ortaya çıktı!

Milano takımlarından Inter (FC Internazionale Milano), Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Caner Erkin’le, 1 Temmuz 2016’dan geçerli olmak üzere 3 yıllığına anlaştığını dün duyurmuştu. 

Mavi-siyahlı ekip, bonservis ödemeksizin renklerine kattığı Caner’in kontratına ilişkin herhangi bir bilgi ise paylaşmamıştı.

Ülkenin öden gelen spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, Inter’in yeni sezon için ilk transferinin Caner olduğuna dikkat çekerek, "Erkin, ilk satın alınan oyuncu. Şimdi sıra Benega ve Vilhena’a" başlığını kullandı.

Caner’in, Fair Play kurallarını yerine getirme kapsamında 30 Haziran’a kadar 30 milyon Euro tasarrufa gitmesi gereken kulübe bonservis bedeli olmadan transfer edilmesinin avantajına dikkat çeken gazete, "Caner Erkin’in transferi mükemmel bir zamanlamada yapıldı. Sol kanat oyuncusunun, Fenerbahçe’den bonservissiz alınması, Inter’in diğer transferlerinin de böyle olacağına bir örnek teşkil edecektir. Erkin, gelecek 3 yıl için yılda net 2 milyon Euro kazanacak" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.