Çankaya Özel İlkokul Geleceğe Sağlam Adım

Çankaya Özel İlkokul Geleceğe Sağlam Adım

Hayata güçlü ve bilgili olarak adım atan çocuklar gelecekte başarılı olmamaları için hiçbir neden yoktur. Güçlü bir adım ise iyi bir eğitim sayesinde olacaktır. Çankaya Özel İlkokul çocukların güçlü adım atmalarını sağlayacaktır.

Hayata güçlü ve bilgili olarak adım atan çocuklar gelecekte başarılı olmamaları için hiçbir neden yoktur. Güçlü bir adım ise iyi bir eğitim sayesinde olacaktır. Çankaya Özel İlkokul çocukların güçlü adım atmalarını sağlayacaktır.  

 Eğitim Ortamı

Okullarda eğitim ve öğretim, öğretmenlerin çocuklarla yakından ilgilenmesiyle olmaktadır. Öğretmenin öğrenci ile yakından ilgilenebilmesi için yapılan araştırma sonucu sınıf mevcutlarının 15-20 kişi civarında olması gerektiği tespit edilmiştir.

Çankaya Özel Doku İlkokulu sınıf mevcutlarını çocukların öğretmen tarafından takip edilerek eğitim ve öğretimden azami fayda sağlamaları için 18 kişi olarak belirlemişlerdir. Bu sayede güvenli, sağlıklı ve az öğrencili ortamda eğitim gören çocuk eğitimden beklenen faydadan yararlanacaktır.

Eğitim İçeriği

Çankaya Özel Doku İlkokul haftada 45 saatlik ders süresince öğrencilerini eğitimi aceleye getirmeden tamamen eğitilmesini amaçlamaktadır. Okuma yazma destek programları ile çocukların stres altında kalmadan zor süreci başarı ile gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.

Kitap okuma alışkanlığı bir yaşam boyunca çocukların en büyük yardımcısı olacağından Çankaya Özel İlkokul bu konuyu da başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Sınıf mevcutlarındaki ideal sayıyı yakalaması nedeniyle öğrenciler eğitim sistemine etkin olarak dahil edilmektedir.

Ayrıca eğitim süresi boyunca yaratıcı düşünceyi geliştirecek sanatsal aktivitelerde Dikmen'de Doku Özel ilkokul tarafından etkin olarak uygulanmaktadır.

Günümüzde dünya dili haline gelen İngilizce dilinde eğitim haftada 12 saat olarak etkin şekilde uygulanmaktadır. Alanında seçkin öğretmenler barındıran okulumuzda eğitim ve öğretimde zenginleştirilmiş uygulamaların yanı sıra fiziksel aktivitelerle de yarının yetişkinleri olan çocukları geleceğe hazırlamaktadır.

Öveçler'de Doku Özel İlkokul yıl boyunca eğitimin başarısı için yıl boyunca ailelerle bireysel danışman görüşmeleri icra ederek aileler için rehber niteliğindeki aile eğitim programlarını da uygulamaktadır.

Çankaya özel ilkokul çocukları, sosyal olarak hayatı anlamalarını sağlayacak sosyal sorumluluk projelerine dahil ederek bir bütün halinde tam donanımlı olarak yetiştirmektedir.

DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN: Doku Okulları | 0.312 472 35 35 Öveçler/ Çankaya ANKARA

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.