Çankaya Özel İlkokul – Ortaokul: Doku Okulları

Çankaya Özel İlkokul – Ortaokul: Doku Okulları

Öğrencileri hiçbir aşamada yalnız bırakmayan, alanında uzman bir kadroya sahip olan, eğitimin hakkını veren Doku Okulları Çankaya özel ilkokul kayıtları başladı.

Öğrencileri hiçbir aşamada yalnız bırakmayan, alanında uzman bir kadroya sahip olan, eğitimin hakkını veren Doku Okulları Çankaya özel ilkokul kayıtları başladı.

Çocukluk dönemlerinde en çok vakit geçirdikleri yer okuldur. Okulda verilen eğitim ailede başlayan eğitimin devamı niteliğindedir.

Çocukların kişiliklerinin gelişmeye başladığı dönemlerde uzman kişilerden eğitim almaları sonraki dönemler için fayda sağlamaktadır. Sosyal faaliyetlerin de eğitim faaliyetlerinin de düzenli biçimde yaptırılması kişisel gelişim açısından oldukça önemlidir.

Güvenilir ve kaliteli eğitim anlayışı olan Doku Okulları Çankaya özel ortaokul ilkokuldan mezun olan öğrencilere hizmet vermeye devam etmektedir.

 İlkokulda Temel Önemlidir

 5. sınıfa kadar verilen eğitim, çocukların becerilerini geliştirme üzerine kuruludur. Doku Okulları Çankaya özel ilkokul öğretmenleri tarafından öğrencilere verilen haftada 45 saat süren eğitim, çocukların eğlenirken bilgi edinmeleri için tasarlanmıştır.

Okuma yazma öğreten programlar, yaratıcı düşünceyi geliştiren etkinlikler, aktif rol alan öğrenciler, 18 kişilik sınıflar, 12 saat süren İngilizce eğitimi, fiziksel açıdan gelişme sağlanmasına yardımcı olacak spor aktiviteleri bulunmaktadır.

 Az Sayıda Öğrenci

 Okulun sağladığı en büyük avantajlardan bir tanesi sınıfların az sayıda kişiden oluşmasıdır. Böylece öğretmenlerin tüm öğrencilere eşit zaman ayırabilmesi mümkün olmaktadır. Maksimum verim elde edilen dersler sayesinde Doku Okulları Çankaya özel ortaokul başarı seviyesi oldukça yüksektir. Liselere giriş sınavlarında öğrencilerin başarılarıyla gurur duymaya devam eden okulda, el becerilerinin gelişmesini sağlayan dersler de verilmektedir.

 Ailelerle Özel Görüşmeler

 Okulda her sene belirli periyotlarla öğrenci velileriyle görüşmeler yapılmaktadır. Öğrencinin genel durumu, derslerdeki başarı durumu, psikolojik durumu gibi konularla ilgili velilere bilgi verilmekte ya da velilerden bilgi alınmaktadır. Liseye geçiş döneminde, sınav öncesinden tercih sürecine dek öğrenciye ve ailelere destek olan uzman ekip sayesinde, endişe duymaya gerek kalmamaktadır. Rehberlik hizmetiyle öğrenci bir süre önceden sınava hazırlanmaktadır.

DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN: Doku Okulları | 0.312 472 35 35 Öveçler/ Çankaya ANKARA

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.