Cemil Çiçek uzun süre sonra sessizliğini bozdu!

Cemil Çiçek uzun süre sonra sessizliğini bozdu!

Cemil Çiçek uzun süre sonra konuştu! AK Parti'ye Z kuşağı önerisi Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, "Bugünkü gençliğin gönlünü kazanmak, tercihini almak için çok farklı, çok ince çalışmalar yapmak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Son dönemdeki çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, "Bugünkü gençliğin gönlünü kazanmak, tercihini almak için çok farklı, çok ince çalışmalar yapmak gerekiyor" açıklamasında bulundu.

"SİYASETE KARŞI BİR İLGİSİZLİK VAR"

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat'a konuşan Cemil Çiçek, "Bizim dönemimizde parti fikri daha fazla öne çıkıyordu. Partiler açısından siyasete bakıyorduk. Bugünkü gençlik olaylara siyasi partiler açısından bakmıyor. Siyasete karşı bir ilgisizlik var... Hatta umursamazlığı var... Siyasete epey mesafeli. Ya da mevcut siyasi yapıları, kendisi açısından kabul edilebilir olarak değerlendirmiyor. Dolayısıyla parti aidiyeti bugünkü gençlerde daha az." düşüncesini dile getirdi.

"FAZLA BİR ÇALIŞMAYI GÖRMEDİM"
Cemil Çiçek şu ifadeleri kullandı:

"Sonuç olarak... Gençler, Türkiye'deki siyaseti belirleyecek nüfus ağırlığında... Önümüzdeki dönemde yapılacak seçimde, yüzde 50+1'in de getirdiği durumlar sebebiyle, siyasette belirleyici olacak unsurların başında gençlik geliyor. Burada söylemek istediğim şu: Dünün bilgisiyle, bugünün gençliğini ben anlayamıyorum. Benim bilgim, yaşadığım tecrübe gençliği anlamaya yetmiyor. O zaman, daha özel çabalara, daha özel gayrete, daha özel programlara ihtiyaç var. Bugünkü gençliğin gönlünü kazanmak, tercihini almak için çok farklı, çok ince çalışmalar yapmak gerekiyor. Bu yönde çalışmaların yapıldığı söyleniyor ama topluma yansıyan fazla bir çalışmayı da görmedim."
Kaynak : Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.