Ceren'in eşi: İyi bir mühendis değil, iyi bir insan olun!

Ceren'in eşi: İyi bir mühendis değil, iyi bir insan olun!

Çankaya Üniversitesi'ndeki törende, öldürülen eşinin yerine konuştuğunu söyleyen Levent Şenel: Arkadaşlar, bunu söylemek benim haddime düşmez ama iyi bir hukukçu, iyi bir mühendis, iyi bir doktor değil iyi bir insan olmaya çalışın. En önemlisi bu. İnsanla

Öğrencisi tarafından katledilen araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel, dün gözyaşlarıyla uğurlandı.

Çankaya Üniversitesi'ndeki törende, öldürülen eşinin yerine konuştuğunu söyleyen Levent Şenel, öğrencilere şunları söyledi:

"Hayat bunu kimi zaman 30 yaşında, kimi zaman 50, kimi zaman 60 yaşında yaşatıyor. Ben bu acıyı 28 yaşında yaşadım. Bu olay bana bir şey gösterdi. Ceren her zaman doğru bildiğini yapan, kurallara uyan, işini dört dörtlük yapmaya çalışan bir insandı. Hiçbir zaman kimseye iftira atmazdı. Hiçbir zaman kimse hakkında kötü konuşmazdı. Çok büyük bir acımız var. Bu tarz olaylar kötülüğü kötülükle yenemeyeceğimizi hissettiriyor. Biz her zaman iyi olmalıyız, her zaman iyilikle hareket etmeliyiz.

İYİ BİR DOKTOR, İYİ BİR HUKUKÇU DEĞİL, İYİ BİR İNSAN OLMAYA ÇALIŞIN

Benim eşim bir eğitim şehididir. Görevini hakkıyla yapmaya çalışırken hayatını kaybetmiştir. Tüm Türkiye daha düne kadar ismini bilmediği bir kız için kenetlenmiş durumda. Benim genç arkadaşlarımdan küçük bir istirhamım var. Arkadaşlar, bunu söylemek benim haddime düşmez ama iyi bir hukukçu, iyi bir mühendis, iyi bir doktor değil iyi bir insan olmaya çalışın. En önemlisi bu. İnsanları sevin ve hiçbir zaman kötülüğe kötülükle cevap vermeyin. Bu olayla da inşallah bu ülkede eğitim sistemindeki bazı yanlışlıklar ve pek çok konuda bir duyarlılık farkındalık oluşacaktır."

Hiçbir zaman kötülüğe kötülükle cevap vermeyin. Eşim eğitim şehidi. Bu olayla da eğitim sistemindeki bazı yanlışlıklar ve pek çok konuda farkındalık oluşacaktır" diye seslendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.