Çizimlerin Elmalı'ya ait olmadığını söylemek bugün mü geldi aklınıza?

Çizimlerin Elmalı'ya ait olmadığını söylemek bugün mü geldi aklınıza?

Sabah yazarı Melih Altınok, Elmalı çizimlerinin davaya ait olmadığını belirten Aile Bakanı Derya Yanık'a tepki gösterdi. Gazeteci Altınok "Bugüne kadar neredeydiniz Sayın Bakan?" dedi.

Elmalı davasında, günlerce dedikodu üzerinden davaya bakan mahkeme heyeti, pedofili gibi ağır bir suçun üstünü örtmekle itham edildi. Ancak ortaya başka gerçekler çıktı. Dün ise Aile Bakanı Derya Yanık, çizimlerin elmalı davasına ait olmadığını söyledi. Sabah yazarı Melih Altınok, tepki gösterdi "Bugüne kadar neredeydiniz Sayın Bakan?" dedi. İşte Melih Altınokun yazısı

BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ SAYIN BAKAN?

Elmalı davasında günlerce dedikodular ve söylentiler üzerinden tanımadıkları annelerin, babaların, çocukların hayatını çiğneyip çiğneyip tükürdüler...

Davaya bakan heyeti, kovuşturmayı takip eden hukukçuları pedofili gibi ağır bir suçun üzerini örtmekle itham ettiler.

Tüm toplumun içini kararttılar, gelecekten umudumuza bir darbe daha vurdular...

Dünse Aile Bakanı Derya Yanık, babaannenin (çocukların değil, dikkatinizi çekerim) taciz iddiasına delil gösterilen adli tıp raporunun, çizimlerin ve ses kayıtlarının davayla alakası olmadığını açıkladı.

Ne olacak şimdi?

Memleketin bir ilçesinde kendi halinde yaşayan bu insanların, küçücük çocukların günlerdir yaşadıkları işkenceyi nasıl telafi edeceğiz?

Aklıma takılan bir konu daha var... Bakanlık, linç furyasının ilk günlerinde bu köşede ardı ardına dile getirdiğim gerçekleri açıklamak için niye bunca zaman bekledi?

Bir gazeteci olarak benim sormayı akıl edebildiğim ve cevaplarını alıp yayınladığım bu önemli hususlar, yüzlerce kadroya sahip bakanlığın gözünden nasıl kaçtı?

Reflekslerinizde bir sorun olduğunu düşünmüyor musunuz Sayın Bakan?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.