'Çukurambar'daki binalar öldü, Allah rahmet etsin'

'Çukurambar'daki binalar öldü, Allah rahmet etsin'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, " Ankara Çukurambar'daki binalar öldü, bitti Allah rahmet etsin. Yapılaşma o kadar yoğun oldu ki insanlar artık oradan taşınmak zorunda kalıyor. Trafik içinden çıkılmaz halde. İzni alınmış inşaatlar sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, CNN Türk'te katıldığı programda Ankara ile ilgili çok çarpıcı bilgiler verdi.

ÇUKURAMBAR BÖLGESİNDEKİ BİNALAR ÖLDÜ ALLAH RAHMET ETSİN

Türkiye'nin parlayan yıldızı olarak lanse edilen Çukurambar ile ilgili çok konuşulacak sözler söyleyen Tuna, "Çukurambar bölgesindeki binalar öldüler, ölecekler. Allah rahmet etsin. İnsanlar taşınıyor. 5-10 sene sonra tamamen taşınırlar. Çok yoğun, otopark problemi ve trafik sorunu var. Çok yüksek binalar var. Oradaki binaların altındaki otoparklar, ofis sahiplerinin bir iki arabasına ancak yeter. Oraya müşteri gelmeyecek mi? Ne olacak yavaş yavaş oradaki ofisler boşalacak göreceğiz.Milli servet heder olacak. İşin esası şu, 10 yumurtalık sepete 20 yumurta koyarsan, diğer 10 yumurta da kırılır. Arabayla gidemezsin otoparkın olmazsa. Sen orada ofisin olmuş, velev ki patron olarak arabanı koydun. Müşteri gelemedi, ne yapacaksın öyle ofise. Yazık oldu. Hala da devam eden inşaatlar var, bitmedi" şeklinde konuştu. Yeni emsal artışlarına o bölgede izin vermeyeceğini anlatan Tuna, "Ben öyle emsal falan veremem. Çukurambar da öldü, bitti" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.